kikiki parašė:
Kaz kazka matot? Iki mm dar yra laiko. 3d temp 37-2 🤔🤔🤔
Matosi ir gana neblogai. Pakartokit testuka rytoj ar po poros dienu,jeigu kazkas yra tai matysis dar geriau ☺️
kikiki parašė:
Matosi ir gana neblogai. Pakartokit testuka rytoj ar po poros dienu,jeigu kazkas yra tai matysis dar geriau ☺️
Gintarele28 parašė:
Merginos, gal kokių patarimų turėtumėt.
Kadangi dar nesu tikra ar tikrai nesilaukiu - bijau gerti vaistus, bet peršalau ir…
Aš patarčiau karsta druskos kompresa. Man jis gelbėjo nėštumo metu. Nei gerti nei ką. Užsiriši ir būna super
kikiki parašė:
Matau, bet labai blankiai, kartokite ryt, poryt
Gintarele28 parašė:
Merginos, gal kokių patarimų turėtumėt.
Kadangi dar nesu tikra ar tikrai nesilaukiu - bijau gerti vaistus, bet peršalau ir…
Nusipirk islandines kerpenos arbatžolių, jas reikia užplikyti pienu, labai šlykštus gėrimas gaunasi, bet vaikui duodu, padeda jei peršalimas lengvas, o ne rimtos bėdos su angina. Dar druskos tirpalas skalavimui, šaltalankių aliejus, superiniai vaistai be pašalinių poveikių
Sparkle parašė:
Taip. Jeigu sakykim per plona gleivinė ir dėl to negali implantuotis, tai čia nėra labai didelė bėda palyginus. Aišku ginė viską paaiškins, kada tą prg padaryti, ka…
Ačiū.😘 Matysiu ką mano ginekologė pasakys ir ką privačiai.
Kurį laiką padarysiu pertrauką nuo bandymų pastoti, sustiprėsiu, gal rasiu atsakymus į tam tikrus klausimus per tą laiką ir kokį gruodį vėl bandysiu pastoti,nes kol nežinau priežasties persileidimų nesinori pastoti, kad nesibaigtų persileidimu.😔
kikiki parašė:
Neturiu jokio grafiko🤔 tiesiog, sugalvojau temperatura stebet 3-4d atgal. Tai pasimatuoju pazastį. Ir visada ta pati temp. Nors tikrai nesergusunkiai sekasi nup…
Aaaa... ;)
GyvenantiPuikiai parašė:
Per plona gleivinė ir prg nesusijęmano gleivinė visada labai gera, o va su prg kai kuriais ciklais nelabai gerai
![]()
O kuris tada hormonas augina gleivinę?? Visada maniau, kad progesteronas!
kikiki parašė:
Neturiu jokio grafiko🤔 tiesiog, sugalvojau temperatura stebet 3-4d atgal. Tai pasimatuoju pazastį. Ir visada ta pati temp. Nors tikrai nesergusunkiai sekasi nup…
Matau aš vaiduokliuką.o galima pažasty matuoti? O kiek turi būt,jei nėščia? Nesu bandžius su temp🤔
GyvenantiPuikiai parašė:
Darykit kitąšitie vieni iš pačių blogiausių
išvis kasetinių nedarykit
jie melagiai
![]()
Kokie išvis testai patikimiausi? Turiu bitutės juostelę ir kasetinį.
Apie BKT www.nspinfo.lt/bt-matavimas