Snaige. parašė:
Labai jau nusiteiki save, kai sitokie ryskus vaiduokliai... Manau kad viskas gerai. Nesinervuok![]()
Vilties dar turiu ❤️ labai ačiū už padrąsinimą ❤️
Snaige. parašė:
Labai jau nusiteiki save, kai sitokie ryskus vaiduokliai... Manau kad viskas gerai. Nesinervuok![]()
Vilties dar turiu ❤️ labai ačiū už padrąsinimą ❤️
Nekantri parašė:
Ar toks tdstas gali reiksti artejancia ovuliacija kai iki mm liko 3 dienos?
Girdejau kad ov testas parodo ir nestuma jeigu ji darai pries mm. Ar NT nebandet gadinti? Gal laukiates?
Nekantri parašė:
Man beveik visada tokius rodo ov testai. Niekad nera buve vienos I ar net vaiduokliuko. Cia nuo jautrumo priklauso. O gal kartais laukiates? 🤔
Merginos, gal kokių patarimų turėtumėt.
Kadangi dar nesu tikra ar tikrai nesilaukiu - bijau gerti vaistus, bet peršalau ir man labai, labai skauda gerklę, vaistinėj pasiūlė "isla", nu, bet man nuo ju nei kiek negeriau, bandau daug skysčių gerti, medaus valgyti, kurio neapkenčiu, bet vis tiek labai skauda, net pamiegoti naktį negalėjau normaliai. Gal kažkokių patarimų ar išbandytų metodų tokioms bėdoms spręsti turite?
P.S. Temperatūra neaukšta, 37,2-37,3'C, su sloga irgi susitvarkau, tik va gerklė.
Gintarele28 parašė:
Kadangi dar nesu tikra ar tikrai nesilaukiu - bijau gerti vaistus, bet peršalau ir…
Bandykite gerkle skalauti druskos tirpalu,gal bent kiek apmalsins skausma. Man labai padeda,jeigu gerkle buna raudona ir patinus. Tu isla ir as esu naudojus,tai tikrai kaip jus sakote naudos 0.. vo dar prisiminiau galite pabandyti medaus sumaisius su cinamonu kelis saukstelius uzskanauti,skaiciau kad yra kam padeda skaudanciai gerklei ☺️
Gintarele28 parašė:
Kadangi dar nesu tikra ar tikrai nesilaukiu - bijau gerti vaistus, bet peršalau ir…
Man tas pats buvo pries kelias dienas, skaudejo net kvepuoti Bet greriau daug arbatu... Ir purskiausi i gerkle kazkoki purskala, skausmas praejo.
Nekantri parašė:
Tikrai ne. Jūs atvirkščiai žiūrit čia neigiamas testas. Kontrolinė ta ryški, o ta kita atsirandanti juostelė bent kiek matau pagal juostą merkimo
vanilinismedus parašė:
Nu ka, vakar, atejo nelauktos mmm... Prasideda 6ciklas, kai vel bandysim.. Bet si karta, kazkaip, ramiai i viska ziureti pradejau... Uzkibs uzkibs, ne tai ne. Visti…
Čia taip atrodo tik, kai mm per ov ir po jos grįš tas jaudulys vėl