kikiki parašė:
Kaz kazka matot? Iki mm dar yra laiko. 3d temp 37-2 🤔🤔🤔
Aš nedažlibinu... įkelkit grafiką ;)
kikiki parašė:
kikiki parašė:
As lyg ir matau kazka
Sparkle parašė:
Neturiu jokio grafiko🤔 tiesiog, sugalvojau temperatura stebet 3-4d atgal. Tai pasimatuoju pazastį. Ir visada ta pati temp. Nors tikrai nesergu
sunkiai sekasi nupaveiksluoti. Neryskiai matosi 
kikiki parašė:
Neturiu jokio grafiko🤔 tiesiog, sugalvojau temperatura stebet 3-4d atgal. Tai pasimatuoju pazastį. Ir visada ta pati temp. Nors tikrai nesergusunkiai sekasi nup…
Kiek matau, čia brokuotas testas, ar ne? Kontrolinė turi būti ryški, dabar jos nėra. Gadinčiau kitą testuką. Sėkmės 🌷
kikiki parašė:
Neturiu jokio grafiko🤔 tiesiog, sugalvojau temperatura stebet 3-4d atgal. Tai pasimatuoju pazastį. Ir visada ta pati temp. Nors tikrai nesergusunkiai sekasi nup…
Lyg ir matosi kažkas 😊
Begemotas parašė:
Kiek matau, čia brokuotas testas, ar ne? Kontrolinė turi būti ryški, dabar jos nėra. Gadinčiau kitą testuką. Sėkmės 🌷
Kontroline ryski. Neina nupaveiksluoti
Sparkle parašė:
Taip. Jeigu sakykim per plona gleivinė ir dėl to negali implantuotis, tai čia nėra labai didelė bėda palyginus. Aišku ginė viską paaiškins, kada tą prg padaryti, ka…
Per plona gleivinė ir prg nesusiję
mano gleivinė visada labai gera, o va su prg kai kuriais ciklais nelabai gerai
kikiki parašė:
Darykit kitą
šitie vieni iš pačių blogiausių
išvis kasetinių nedarykit
jie melagiai
GyvenantiPuikiai parašė:
Darykit kitąšitie vieni iš pačių blogiausių
išvis kasetinių nedarykit
jie melagiai
Gintarele28 parašė:
Merginos, gal kokių patarimų turėtumėt.
Kadangi dar nesu tikra ar tikrai nesilaukiu - bijau gerti vaistus, bet peršalau ir…
Galima su medetku nuoviru skalauti. Padeda
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai