Tokyo parašė:
Tylūs sveikinimai!![]()
Kada jums turėjo būti mm diena?
Turėtų būti ketvirtadienį ☺️snd 12 dpo
Tokyo parašė:
Tylūs sveikinimai!![]()
Kada jums turėjo būti mm diena?
Turėtų būti ketvirtadienį ☺️snd 12 dpo
Mylife parašė:
As kazkaip del to nesuku galvos. Mano darbe kaip isproteja, atrodo daugiau nera rimtu darbu, tik "esti" tuos kas neskiepyti. Kai laukiausi, skiepytis nenorejau. Kad…
Aš irgi nesuku galvos.. nieko nestabdėm, pasiskiepijom ir po poros dienų teigiamas nt buvo. Ups
tai kiek ten temp buvo, nusimučiau parecatomoliu ir namie tinginiavau po skiepo. Dabar jaučiuos saugesnė gal. Baimių dėl skiepo nėra.
Kiss kinder parašė:
Aš nesakau, kad nesiskiepisiu, nes temp sukils 😁 tiesiog nėščia to daryti nenorėčiau, daug šalių to daryti net ir neleidžia, o ir šiaip juk laukdamasi nei vaistukų …
Mano neščia draugė daug konsultavosi su Lietuvos ir užsienio gydytojais, pasiskiepyjo 4-5 neštumo mėnesį (neščioms rekomendavo tik Pfizer). Jos buvo toks sprendimas. Čia kiekvienos pasirinkimas.
Camerona parašė:
Labas rytas. Kad jau prakalbo apie skiepus 😀 gal žinot ar galima antra vakcina nukelti? Šiandien turiu skiepytis antrai Pfizer dozei, bet testas rodo vaiduoklius. T…
man mm turejo but vakar arba snd, ryye GK aukstai buvo vos pasiekiau. Ryt tureciau daryt 2 skiepa,manau ryte Nt pagadinsiu ir ziuresiu. Nors sestadieni nt buvo tuscias. 🤷♀️
Kiss kinder parašė:
Aš nesakau, kad nesiskiepisiu, nes temp sukils 😁 tiesiog nėščia to daryti nenorėčiau, daug šalių to daryti net ir neleidžia, o ir šiaip juk laukdamasi nei vaistukų …
Pasakysiu tiek, mūsų šalies Lietuvos akušerių ir ginekologų draugija rekomenduoja skiepytis.
https://www.lagd.lt/data/public/uploads/2021/08/2021-08-06_sam_lagd-pozicija-del-planuojanciu-pastoto-nesciuju-ir-zindanciu-moteru-skiepijimo-nuo-covid-19-infekcijos.pdf
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai