Vasaros mergaitė parašė:
Nesuprantu 13cd ir dar va taip. Tai tas ov gali būti kad nieko nieko ir viena diena ryskus? Nes pagal raudona kalendoriu man ov ryt.
Ov gali būt vėliau. Mano ov vėlinos 2 dienas o išryškėjo per dieną. Staiga
Vasaros mergaitė parašė:
Nesuprantu 13cd ir dar va taip. Tai tas ov gali būti kad nieko nieko ir viena diena ryskus? Nes pagal raudona kalendoriu man ov ryt.
Pipirelis parašė:
Kokia čia programele? Čia ne mokama ji? Nes visai norėčiau tokios 👌
Sveikos, merginos!
Padariau kelių savaičių pertrauką nuo forumo, laukiau laparoskopijos. Išėjau, kai pas Pipirėli vos vos matomas pirmasis vaiduokliukas buvo, dabar jau matau 7 savaites😍, nerealu, sveikinimai Pipirėliui ir visoms kitoms! Prirašėt kelis tūkstančius žinučių🙈
Na o aš su gera ir bloga žinia po lp. Pirmiausia paminėsiu, kad visas temas išskaičiau apie šią operaciją ir nusiteikiau labai gerai jai, nes daugumai taip lengvai ji praėjo, buvau nusiteikus, kad ir man taip bus, bet iš tiesų jau vakar nuo pat pabudimo reanimacijoj jaučiau nežmoniškus skausmus, kai perkėlė į palatą tai ir rėkiau ir žliumbiau iš skausmo, vaistai sunkiai padėjo🙈 Gelbėjo tik miegas, kurio vis norėjosi, tai su budinėjimais kažkaip iškentėjau naktį, ryte buvo jau lengviau, gavau kelias lašelines, vaistų ir leido važiuoti namo.. bet tas negalėjimas normaliai judėti žudo, atrodo visus pjūvius jaučiu, o jų buvo daug..
Rado belenkiek sąaugų ant kiaušidžių, gimdoje, už jos ribų, atvėrė kiaušintakius, galutinė diagnozė dešinysis pratekamas, kairysis ne🙈
Aišku džiaugiuosi, kad bent vienas pratekamas, bet visiškai nesitikėjau, kad su kairiuoju išvis kažkas blogai, nes tik dešiniame matė neaiškų darinį, dėl kurio ir liepė daryti lp, o pasirodo tragiška situacija visame kame buvo, štai ir atsakymas kodėl jau virš metų negalėjau pastoti.. Ir gydytojas spėja, kad viską pridarė chlamydia, kurią tik pavasarį rado pas mane..
Žodžiu, liepė pagyti ir nieko nelaukus bandyti pastoti, nes tų sąaugų vėl gali atsirasti ir tektų vėl kartoti lp, ko tikrai nebenorėčiau
Sako yra šansas per pirmuosius mėnesius pastoti, jei nepavyks, beliks tik ivf..
Ir dar sako turiu didesnę tikimybę negimdiniam nėštumui, tai jau savaitė po teigiamo testo keliauti pas gydytoją apžiūrai.
Kaip ir džiaugiuosi, kad galutinai paaiškėjo visa situacija, bet liūdina kad per metus laiko tiek testų buvo išgadinta, tiek ašarų išlieta ir tiek vilčių buvo dėta į sekantį ciklą ir viskas pasirodo buvo veltui..
Na bet dabar visas viltis dėsiu į dešinę kiaušidę, per paskutinę apžiūra prieš kelias savaites matė geltonkūnį joje, tai ovuliacija vyksta man.
Šiandien 14cd, šiek tiek kraujuoju dabar, ovuliacija man būna vėlyva, apie 17-19d, tai kaži sulauksiu aš jos dar ar jau šį ciklą nurašyti ir laukti tiesiog mm
V.P. parašė:
Kokia čia programele? Čia ne mokama ji? Nes visai norėčiau tokios 👌
Premom nemokama ji, realiai nelabai reikalinga, tiesiog smagu kaupti joje testus
Lukre parašė:
Sveikos, merginos!
Padariau kelių savaičių pertrauką nuo forumo, laukiau laparoskopijos. Išėjau, kai …
Svarbu šansas yra, žalia šviesa duota. Beliko kibti į darbus, o mes jau špygas laikysim, kad pavyktų
Lukre parašė:
Sveikos, merginos!
Padariau kelių savaičių pertrauką nuo forumo, laukiau laparoskopijos. Išėjau, kai …
Smagu kad pas mus sugrįžot, bet aišku liūdna kad taip prisikankinot po lp 😟 Aš dariausi lp prieš pusmetį, man gal nebuvo taip blogai kaip jums, bet irgi labai skaudėjo visą kūną 5 dienas, nelabai norėjosi keltis iš lovos ar valgyt tas dienas.. Aš irgi buvau nemaloniai nustebus dėl pooperacinės savijautos, nes buvau skaičius forume kad dažnai labai lengvai ten viskas eina ir praeina, kažkas net baidarėm plaukė tą pačią savaitę 😀😀 bet kuriuo atveju pirma para nemaloniausia, tai jau ištvėrėt, dabar linkiu greitai sugyti ir fiziškai atsigauti ☺️ neliūdėkit, kad rado bėdų, žiūrėkit kaip i pliusą, kad bent žinot kame buvo problema ir į kurią kiaušidę dabar nukreipt visus lūkesčius ir maldas 😀🤞 Mano atveju nieko nerado, taip ir likau nesupratus, praėjo 2,5m kai nepastojam tai jau seku ivf/iui temą bei morališkai ruošiuosi vizitui į vaisingumo kliniką 🙂
Ne į temą, bet gal žinot kaip padėti savo skrandžui? Belekoks galvis svaigimas(kažkaip skrandžiui neįtiko vištiena). Vaistų vartot nenoriu.. boržomis pasidarbuotų šioj situacijoj, bet kai po akių operacijos- uždraudė vartot gazuotus gėrimus, nes juo jų akys negyja 😔 Žodžiu baisumas 🙈
B3auty parašė:
Ne į temą, bet gal žinot kaip padėti savo skrandžui? Belekoks galvis svaigimas(kažkaip skrandžiui neįtiko vištiena). Vaistų vartot nenoriu.. boržomis pasidarbuotų š…
Man kai jau baisiai blogai, tai pasidarau soda,nugesinta actu ir vandeniu užgeriu...
Gal moksliškai ir t.t negerai, bet kai visiškai sustoja skrandis tik šitas būdas ir tepadeda, o vaistai ne.
Man buna kad dažnai nui kavines maisto taip buna,nuo mesos, gal nešviežia.. tai stengiuos nieko mesiško neužsakinet
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai