Miai88 parašė:
Na ką ir persiverte šiandien kalendorius 🙈 10 mėnesių... Net nuotaika subliuško 😔
Suprantu, mano tuoj bus 8 mėnesiai kaip nieko...
Linkiu jums, kad kitas mėnuo būtų sėkmingas..laikau kumščius už mus visas!!!
Miai88 parašė:
Na ką ir persiverte šiandien kalendorius 🙈 10 mėnesių... Net nuotaika subliuško 😔
Suprantu, mano tuoj bus 8 mėnesiai kaip nieko...
Linkiu jums, kad kitas mėnuo būtų sėkmingas..laikau kumščius už mus visas!!!
Miai88 parašė:
Nepraraskit ūpo
🎈🎈🎈
Spalvotuke parašė:
O testo nesidarėt? Nes jei gydytoja kažką mato, tai testas turėtų rėkte rėkti. O šiaip man nėštumų metu, iki sužinant, visada buvo pilvo pūtimas, pilvo apačios ir d…
Ryte dariausi ,bet nieko . Tai net nežinau . Tokie skausmai pirma karta buvo uzeja .
Amberrs parašė:
Ryte dariausi ,bet nieko . Tai net nežinau . Tokie skausmai pirma karta buvo uzeja .
Tai gal tikrai skausminga ovuliacija? Man po gimdymo atėjus pirmam ciklui ov 4 dienas buvo ant tiek skausminga, kad pajudėt vos galėjau.
JuljanaS parašė:
Sveikos. Iškylo toks klausimas, ar daug yra atvėjų kai papildomai vartojamas progesteronas ir vistiek buvo nesivystantis neštumas? Ar vis gi daugiau laimingų pabaig…
Sveiki, turėjau 2 ankstyvus persileidimus. Vieno metu gėriau progesteroną, bet vis tiek persileidau. Sėkmingo nėštumo metu taip pat vartojau progesteroną iki berods 23 sav.
Sveikos merginos, jau senokai buvau prisijungusi.. Taip tikėjausi Kalėdinio stebuklo, bet NT neigiamas 😭 nors mm vėluoja antra diena, bet tikriausiai jau nuo viso streso ir perdėto galvojimo išsireguliavo ciklas ☹️ O ir pilvo apačios skausmai jau jaučiasi.. Tai tikiuosi, kad 2024 visoms mums atneš tuos II brūkšnelius ❤️
D@rzelinuke parašė:
Sveikos merginos, vis delto vakarykstis vaiduokliukas panasu kad buvo teigiamas! Ryt darysiu krauja kad pasitvirtint pries sventes 🙏
Va čia, tai Kalėdinė dovana! Sveikinimai 🥳🥳🥳
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai