manilė parašė:
Nepykite bet pas kokia daktare jus buvote ? Nematyti skirtumo tarp folikulo pries menesines ir tarp užsimezgusio vaisiaus nu tikrai skamba neprofesionaliai. Be to -…
Bet niekada taip nera buve . Pirmas kartas toks
manilė parašė:
Nepykite bet pas kokia daktare jus buvote ? Nematyti skirtumo tarp folikulo pries menesines ir tarp užsimezgusio vaisiaus nu tikrai skamba neprofesionaliai. Be to -…
Bet niekada taip nera buve . Pirmas kartas toks
rasiux00 parašė:
o tikslia ovuliacijos data zinojot?![]()
Taip!
mano ciklas buvo su ovitrelle
Persikute28 parašė:
Sveikos. Jau turbut nežinau kelinta karta klausiu , bet kaip taip gali būti ? Savaite laiko rodo teigiamus, bet dar tokio ryškaus nebuvo niekada. Ciklas sutrikęs , …
Pabandykit atlikti nėštumo testą
Persikute28 parašė:
Sveikos. Jau turbut nežinau kelinta karta klausiu , bet kaip taip gali būti ? Savaite laiko rodo teigiamus, bet dar tokio ryškaus nebuvo niekada. Ciklas sutrikęs , …
Tikrai teigiamas dabar 🤩 darbuokites 🥰
Nendrė123 parašė:
Uoj, atrodo su akiniais ir vistiek nematauSėkmingo ciklo!
O jums linkiu pamatyti greitai ll brūkšnelius 🥰
@Ieva parašė:
Sveikos, man snd irgi labai lauzo nugaros apačia, visa diena maudžia be sustojimo pilvo apačia, savijauta tikrai ne kaip ant darbo... o dar vakare reikia nd atlikti…
Man asmeniškai kai testas jau max ryškus irgi skausmai buvo ir ND atlikti buvo kiek skausminga 🙈 ko nebūdavo, tai tikiuos ir vakar turėjot ND, nes kas čia žino, gal būtent dabar vyksta OV 😊
Vartotoja parašė:
Pabandykit atlikti nėštumo testą![]()
Bandžiau , bet baltuteliai 🙂 pabandysiu rytoj su rytiniu šlapimu..
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai