viltebal parašė:
O Dievai.. ar man vaidenasi? 🫢
Matosi gana ryskiai🤩🥳
viltebal parašė:
O Dievai.. ar man vaidenasi? 🫢
Matosi gana ryskiai🤩🥳
rasiux00 parašė:
o tikslia ovuliacijos data zinojot?![]()
Taip, žinojau tikslia nes buvo ciklas stimuliuojamas ir leidausi ovitrele tai kaip ir apskaičiuotas gydytojos buvo 😅
manilė parašė:
Taip, žinojau tikslia nes buvo ciklas stimuliuojamas ir leidausi ovitrele tai kaip ir apskaičiuotas gydytojos buvo 😅
saunu tada kad tikrai nera ko pasiduot ir anksciau laiko nusimint
aciu
Sveikos merginos man sendiena 7 CD ovuliacija kaskur bus per naujuosius nestebiu tai vadovaujuosi programėle taigi sakau pasidarysiu pirmą testą per vyro gimtadienį sausio 6 gal bus netyčia vaiduokliukas ,nes ovuliacija gali ir anksčiau įvykti 🫢 ciklas mano 32 d😁😁 na palyginus po mm labai pučia pilvą, bet taip nesveikai pučia, gal yra kam taip buvę 🫢??
Mergelytė parašė:
Sveikos merginos man sendiena 7 CD ovuliacija kaskur bus per naujuosius nestebiu tai vadovaujuosi programėle taigi sakau pasidarysiu pirmą testą per vyro gimtadien…
Man irgi šiandien 7dpo, bet ištemsiu be testo max iki kūčių
Ciklas 28dienos
Nendrė123 parašė:
Man irgi šiandien 7dpo, bet ištemsiu be testo max iki kūčiųCiklas 28dienos
Ne ne man po mm 7 CD dieną o tau jau 7 cdo tau jau įvyko ov man dar tik bus 🙂
Nendrė123 parašė:
Pastojusios merginos, ar turėjote implantacinį kraujavimą? Paskaudena pilvo apačia, bet gal kad iki mmm savaitė liko. O gal ir ne todėl![]()
![]()
bent jau aš - ne, mano ankstyviausias simptomas buvo krūtinė jautresnė, visada prieš mm padidėdavo, bet nebuvo tokia jautri.
Mergelytė parašė:
Ne ne man po mm 7 CD dieną o tau jau 7 cdo tau jau įvyko ov man dar tik bus 🙂
Uoj, atrodo su akiniais ir vistiek nematau
Sėkmingo ciklo!
Nendrė123 parašė:
Pastojusios merginos, ar turėjote implantacinį kraujavimą? Paskaudena pilvo apačia, bet gal kad iki mmm savaitė liko. O gal ir ne todėl![]()
![]()
Man irgi kelias dienas skaudejo pilva, viena diena net vaistu teko gerti.. bet man kartais pilva pradeda paskaudeti savaite pries mm, tai kazkaip pasimetusi😀 o siaip kiek zinau is mano tarpo nei vienai nebuvo implantacinio kraujavimo☺️
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai