Mlig parašė:
Sveikos, esu čia nauja ir užsukau pasilabintiesu su 5 dienas veluojančiomis mm ir geležine kantrybe
![]()
Na tai lauksime testuko ! 😊
Mlig parašė:
Sveikos, esu čia nauja ir užsukau pasilabintiesu su 5 dienas veluojančiomis mm ir geležine kantrybe
![]()
Na tai lauksime testuko ! 😊
Filadelfija parašė:
AčiūNa gal čia suzaide emocijos. Kažkaip esu iš tų,kur viskas kas suplanuota pavyksta. Karjera, gyvenimas kaip norejom taip gavos. O čia atrodo "susimoviau". Ne…
Nuo 35 metų rekomenduojama darytis tyrimus jau po 6mėn bandymų. Aš 33ių būdama neištvėriau įtampos ir bėgau tirtis po 6mėn
jei jau turit charakterį, kur viską pavyksta pasiekti, ko norit, tai pavyks ir čia 👌😉
Labas rytas, į šį ciklą dėjau daug vilčių, kažkaip pirmą kartą nebuvau visą ciklą paranojiškai apsėsta vien pastojimo minties, atsipalaidavau. Forumą irgi prisiminiau tik kelios dienos prieš numatomas mm, kai tikrai labai ryškiai, kaip niekad, sapnavau teigiamą NT, po to ir atsirado didžiulė viltis. Visad kažkaip testus pradėdavau gadint jau 7dpo, dabar išlaukiau 30cd, kada mm veluoja 3 dienas, galvoju ok, laikas pasidaryt, labai tikėjau, kad bus teigiamas. Ir deje, baltut baltutėlis :(( o taip tikėjausi, kad per Kalėdas galėsime šeimą pradžiuginti
Sveikos, iškilo dilema. Vis gyriausi kaip jaučiu ovuliacija. Klausiu tų kurios jaučia kada ovuliacija yra ir pažysta besikeičiančias išskyras.
Dabar buvo vaisingos dienos, vakar turėjo būti ov, vietoj jų prasidėjo kitos konsistencijos išskyros, tokios balkšvos bet jau visai nebelipnios kaip būna per vaisingas dienas. Antradienį jaučiu tokį trumpa ir lengva skaudenima viename šone, bet daugiau nieko. Ar gali būti kad ji taip silpnai praėjo ar gali būt kad ji visai neįvyko?
Tikiuosi kažkas galėsi užvesti ant kelio nes tiesiog nesuprantu kas čia įvyko ir ar jau nurašyti šį ciklą... 😔😔
Eide23 parašė:
Labas rytas, į šį ciklą dėjau daug vilčių, kažkaip pirmą kartą nebuvau visą ciklą paranojiškai apsėsta vien pastojimo minties, atsipalaidavau. Forumą irgi prisimini…
Kol nėra mm, nepraraskit vilties 🙏
Kamilė18 parašė:
Sveikos, iškilo dilema. Vis gyriausi kaip jaučiu ovuliacija. Klausiu tų kurios jaučia kada ovuliacija yra ir pažysta besikeičiančias išskyras.
Visą laiką galvojau, kad jaučiu OV, pradejus naudoti OV testus, supratau, kad nei velnio nejaučiu teisingai 🙈. Tai rekomenduočiau ir jum, ateinantį ciklą pasitestuot su OV testais, pasižiūrėt ar tikrai gerai jaučiat
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai