2021.12.05 19:04 (prieš 4 m.)
Queen11 parašė:
Blemba nesuprantu,kodėl prieš skirdami rūgšti mažinančius,daktarai nepadaro tyrimo?nu gal žmogui netiks tos tabletes...
Nes viskas kainuoja laiko ir pinigų.
Jei medicina būtų orientuota į žmogų, mums visoms būtų padarę AB jautrumo tyrimą ir paskyrę tokius vaistus, kurie tikrai sunaikintų h pylori. Dabar vietoje to visos mes gavom standartą - 2AB + PPI. Queen jauna, stipri - puikiai atlaikė AB kursą. Nuo 30 metų skrandžio rūgštingumas ima palaipsniui mažėti - mes vargšės su Aurelija ir taip turėjome pamažintą rūgštingumą, o kai jį dar labiau sumažino su vaistais, dabar turim krūvą papildomų problemų.
Iki šiol neturėjau reikalų su daktarais ir kai girdėdavau, kad mūsų sveikatos priežiūros sistema lieva, pykdavau. Sakydavau, eikit patys už tokius atlyginimus dirbt. Bet kai pati susidūriau, tai aš nebenoriu kreiptis į gydytojus. Manau, kreipsiuosi nebent ekstriniu atveju. Kitais atvejais bandysiu pati susitvarkyti su savo problemomis arba eisiu privačiai. Gal sumokėsiu daug, bet blemba neisiu tokių kryžiaus kelių, kokius dabar einu. Niekam absoliučiai nelinkiu tokių išgyvenimų. Ir tikrai nehiperbolizuoju, nes esu kantrus žmogus, turintis aukštą skausmo slenkstį. Abu savo vaikus pagimdžiau natūraliai net nošpos nepaprašius, su nuliu nuskausminamųjų. Man realiai norisi, kad funkcinė medicina arba holistinis požiūris kuo greičiau pasiektų Lietuvą, nes su tokia sveikatos priežiūros sistema tai ir toliau būsim lyderiai alkoholio suvartojimo ir kitose srityse, kurių nenoriu įvardinti garsiai.
Esu tikrai pikta ir atsiprašau už tai, bet negaliu susilaikyti, kai matau besikamuojantį žmogų ir abejingą gydytoją, kuris sako: "valgyk, viskas susitvarkys". Per lūpą gerai tokiam užvanoti