Alex_Ki parašė:
Aš imsiu dvigubą ledų su šokoladu ir latte kavos![]()
![]()
![]()
O aš imsiu kokį kepsnį ant griliaus,arba pica😁be alkoholinio balto alaus su citrina.
Tada dar kokio pyrago gabala,pieno ir ledų kokteilį su bananu.Ir pasiflorų arbatos.
🥲🥲🥲🤤🤤🤤
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįAlex_Ki parašė:
Aš imsiu dvigubą ledų su šokoladu ir latte kavos![]()
![]()
![]()
O aš imsiu kokį kepsnį ant griliaus,arba pica😁be alkoholinio balto alaus su citrina.
Tada dar kokio pyrago gabala,pieno ir ledų kokteilį su bananu.Ir pasiflorų arbatos.
🥲🥲🥲🤤🤤🤤
Queen11 parašė:
Va va...Aš manau labai didele dali jūsų skrandžio problemų sudaro nervai.Jums reikia atrasti ramybę.
Aš perskaičiau Alex_Ki siųstus atsiliepimus apie vaistus ir dauguma nurodo paniką, depresiją ir pan. Gal čia vaistų pasekmė.
Queen11 parašė:
Aš biški čia pražiopsojau,o jus antejoj h.pylori tyrima darėte?
Aha.
Queen11 parašė:
Ojetus gal nepradedam ant nakties čia😁😁😁
Alex_Ki parašė:
O ką daryti kai viskas stovi net su fermentais.
Ryt į darbą.
Aš jus puikiai suprantu dėl darbo. Aš nuotoliniu dirbu ir retkarčiais važiuoju ir tai man tokia panika būna.
Aurellijja parašė:
Aš perskaičiau Alex_Ki siųstus atsiliepimus apie vaistus ir dauguma nurodo paniką, depresiją ir pan. Gal čia vaistų pasekmė.
Gal.Be to,esu skaičiusi kad nuo pačios h.pylori bakterijos,kai kuriem žmonėms išsivyste depresija.O ja sunaikinus žmonės psichologiškai jautėsi žymiai geriau
karapuznike parašė:
Aha.
Nu labai idomu ka jums parodys🤔
karapuznike parašė:
Ojetus gal nepradedam ant nakties čia😁😁😁
Nu tikrai ..pamačiau dabar pica per telika vietos nerandu sau🤣🤣🤣🤣
Queen11 parašė:
Nu tikrai ..pamačiau dabar pica per telika vietos nerandu sau🤣🤣🤣🤣
As nulekiau i lova sausaini atsinešiau🙈🙈
karapuznike parašė:
As nulekiau i lova sausaini atsinešiau🙈🙈
O aš nuėjau įsipyliau pieno.Galvojau su bandelem tuoj ikirsiu.O pasirodo nėra bandelių,aš viska suvalgiau or net nepamenu🤣🤣🤣Dieve aš po 4-6bandeles i diena pradejau valgyti,ir jau net nebepastebiu kaip suvalgau jas🤦🏻♀️Tai atsiguliau atgal ir svajoju apie vytinta dešrelę kokią kurios neturiu🤣🤣🤣pradejo dar per tv silkę reklamuot...taip skaniai atrodo dieve dieve🤤
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai