2013.02.13 11:26 (prieš 13 m.)
jun-ona parašė:
Gal daugiau klientų aptarnavimas telefonu. Vienu žodžiu - kaip ir kiekviena moteris - plepu telefonu ir už tai dar pinigus moka
Ne, prižiūrės savo mažyli ta mama ir drauge mano paims. Prie pat namų - tik per kelią gyvena ji. Dar nepažįstamos, bet artimiausiu metu eisim pažindinits. Šiaip, labai jau man širdelę skaudą, kad savo pupą teks taip palikti, bet taaip reikia.
Oi, aš manau, kad vasara tavo pupos jau ne tik ropos, bet ir mažom savo pėdutėm lakstys po žolytę
Saunuole, kad pasiryzai gryzti i darbeli, suderinsi darba, mazyles prieziura ir mokslus
Koks bebutu leliukas didelis, mamytei visada skaudes sirdele ji atiduoti kitu prieziurai, viskas atsistos i savo vezes palaipsniui, reikia laiko
Del savo mazyliu tai labai su vyru tikimes, kad vasara jau delios savo pedutes, vyras sako, kad tures jau vaikscioti, nes paneles labai jau stiprios ir tvirtai stovi ant kojyciu pastatomos, gal net ir deramai neropos ir is akrt prades vaikscioti, pagyvensim - pamatysim
As taipogi audziau minti gryzti nuo liepos men i darba, mergytems sueis vieneri, bet vyras siulo nesukubeti gryzti, siulo ramiai uzsibaigti mokslus ir paciai ilsetis kuo daugiau, o jis viskuo pasirupins
turiu planu mokslus testi toliau, medicinos srityje, nes dirbu su medikais ir balti chalatai visad buve prie dusios
bet cia tik planai....
Norejau uzklaust, kokias lavinimo priemones naudojat? kas aktualu 10men