Prieš kokią savaitę pagalvojau, kad gaila, jog šita grupė nelabai aktyvi, būtų gerai daugiau judesio ☺️, atrodo noras išsipildė su kaupu 💪😃.
Tik nepykit, noriu tik pajuokaut 😃, peace 🌸
Ocean Ni parašė:
Prieš kokią savaitę pagalvojau, kad gaila, jog šita grupė nelabai aktyvi, būtų gerai daugiau judesio ☺️, atrodo noras išsipildė su kaupu 💪😃.
Ocean Ni parašė:
Haha, o gal turim sekmingu nauju atveju su Stambulo klinikomis? Gal kas gali pasigirti 🥰 lyg merginos rase, kad vaziuoja/vaziuis
SunMoon parašė:
![]()
O kaip jus laikotes? Kada planuojat vaziuoti? 🙂🌸
Banther parašė:
Haha, o gal turim sekmingu nauju atveju su Stambulo klinikomis? Gal kas gali pasigirti 🥰 lyg merginos rase, kad vaziuoja/vaziuis![]()
Jau pas mane viduriukas sėkmės ❤️ 3-4 metus su Latviais draugavau be rezultato ir štai pirmas bandymas pas Emre sėkmingas 🥳
Banther parašė:
Haha, o gal turim sekmingu nauju atveju su Stambulo klinikomis? Gal kas gali pasigirti 🥰 lyg merginos rase, kad vaziuoja/vaziuis![]()
Tikrai, ir be juokų labai faina būtų, kad daugiau kas rašytų kaip sekas, gal kokių praktinių patarimų turit, gal kà naujo sužinojot ☺️
salam_miglius parašė:
Jau pas mane viduriukas sėkmės ❤️ 3-4 metus su Latviais draugavau be rezultato ir štai pirmas bandymas pas Emre sėkmingas 🥳
Fantastika 🥹💞
salam_miglius parašė:
Banther parašė:
O kaip jus laikotes? Kada planuojat vaziuoti? 🙂🌸
Nzn, dabar pauze nuo planu.
salam_miglius parašė:
Didziausi sveikinimai 🙂🥰 pas mane jau beveik pilna sekme, irgi Dr Emre rezultatas 🥰
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai