willmike parašė:
I progesterono tema ar po ikelimo stebejote jį? Man emre nesake stebeti... bet galvoju gal reikėtų🤔 kokie skaiciukai turėtų būti?
Man irgi sake nestebeti,bet as dariausi tyrimus,kad man paciai butu ramiau
willmike parašė:
I progesterono tema ar po ikelimo stebejote jį? Man emre nesake stebeti... bet galvoju gal reikėtų🤔 kokie skaiciukai turėtų būti?
Man irgi sake nestebeti,bet as dariausi tyrimus,kad man paciai butu ramiau
Gunita parašė:
Mes dabar diskutuojam būtent apie vaistus, jei pradėsim diskutuoti apie kilnojamą, nekilnojamą turtą ir tt., ir jų kainas, tai labai plati tema išeitų. Čia tema vai…
Pati pateikėte pavyzdžius apie kompiuterius ir t.t.
Manau, čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas iš kur jis nori pirkti, kuo jis pasitiki ir t.t. Tingiu daugiau ir rutuliot šią diskusiją iš tiesų. Gražios dienos visoms ir daug "baby dust"
Donciuta parašė:
Pati pateikėte pavyzdžius apie kompiuterius ir t.t.Manau, čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas iš kur jis nori pirkti, kuo jis pasitiki ir t.t. Tingiu daugiau ir …
Tai tik pvz, o ne analizavimas rinkos kainų tarp kažko.
Taip, kiekvieno reikalas kam iš ko pirkti, kiek prašyti, bet taip pat kiekvieno reikalas ką rašyti ir ką komentuoti, ką apeiti, o ką ne.
Ačiū už diskusiją 🤝
willmike parašė:
Man taip pat sakė, kad nereikia stebėti, bet pasidariau kartu su hcg ( 2 kartus dariausi hcg, tai kartu pasidariau ir progesteroną).Viskas buvo gerai, daugiau ir nebekartojau.
Editukas2 parašė:
Man taip pat sakė, kad nereikia stebėti, bet pasidariau kartu su hcg ( 2 kartus dariausi hcg, tai kartu pasidariau ir progesteroną).Viskas buvo gerai, daugiau ir ne…
O kiek tas "gerai" :), iki 100 laikėt?
Damos nesipykite
jei viena, matyt dėmesio trūkumą šeimoje, bando kompensuoti neargumentuotais komentarais socialinėje erdvėje – nu tegu, negi gaila – tikrai neverta eikvoti savo energijos veliantis į bergždžias diskusijas. Patarimo niekas neklausė, komentuoti irgi niekas neuždraus, tai viskas OK. Aišku būtų bent jau gerai, kad gaudytųsi apie ką kalba. Kaip pvz. komentaras – cituoju: “nes žmogus neaišku ar tinkamai laikė vaistus, kiek juos laiko šiltai vežė“, kai Turkiškų vaistų pagrindinis privalumas ir yra tas, kad jų nereikia laikyti šaldytuve ir esi laisvesnis ir nepriklausomas nuo buvimo namie, taip pat sumažėja rizika, kad kažkas kažkur juos neteisingai laikė. Kitas komentaras – cituoju: “Netikiu, tris metus stebiu ivf grupę, pati turėjau ne vieną ivf ir dar nesu girdėjus, kad kokius 3-4 protokolus taikytų vis tokius pat“ – labai rimtas argumentas, tikrai jei nesate girdėjusi, reiškia taip nėra
nes paskambini gydytojui į Turkiją (aišku ne pirmas IVF), viską suderini ir žinai kokių vaistų ir kiek reikės – arba viską perki ir darai Turkijoje, arba vaistus perki ir pradžią darai Lietuvoje, baigi Turkijoje - atidirbta ir nuolat taikoma praktika.
Pamokymas kaip gauti karmos taškų, po šio komentaro - cituoju: “tikrai nesiruošiu daryt paslaugą parduodančiam, kodėl turiu galvot kas jam geriau, o ne kas man?“ atrodo, kad nelabai esate tas žmogus, kuris galėtų dalinti karmos patarimus, nes kaip kažkas čia jau teisingai pakomentavo, aš asmeniškai pamačiusi tokį vaistų skelbimą pagalvočiau – ar taip ar taip pirksiu vaistus Turkijoje, tai galiu padaryti gerą darbą ir nupirkti iš žmogaus dar ir už kažkiek mažesnę kainą nei, kad Turkijoje mokėčiau. Ir man ir jam bus gerai. Bet žinoma kiekvienas interpretuoja situaciją pagal savo sugedimo laipsnį
Ir taip, atsakau į jūsų klausimą, kad pirkau ir pirkčiau vaistus iš žmogaus, nes labiau pasitikiu Turkijos rinkai pagamintais vaistais, kurie mano atveju davė žymiai geresnius stimuliacijos rezultatus (dozes labai panašios), kas mano atveju buvo labai svarbu (pabrėžiu - būtent stimuliacijos, o ne bendro IVF, nes čia aišku labai svarbu laboratorijos darbas). Gal tik sutapimas, bet kam rizikuoti ir taip mokant didelius pinigus, jei yra galimybė ir Lietuvoje įsigyti Turkiškų vaistų. Todėl prieš dėdama skelbimą lietuviškų kainų netikrinau, o pasitikrinau kaip pasikeitė kainos Turkijoje. Ir taip, man žymiai patogiau pirkti iš žmogaus viską iš vienos vietos, nei ieškoti daktaro, kuris išrašys receptą, už tai dar susimokėti (minimum 70 EUR), nes ginekologai nemokamai nepriima bent jau Vilniuje, tada ieškoti vaistinių kurios turi tuos vaistus ir pan. Bet kaip kažkas teisingai parašė – kiekvienas renkasi kas jam svarbiausia ir geriausia.
Kaip netikėtai atidariau šią diskusiją, taip ją ir uždarau
linkiu geriau susikoncentruoti ties teigiamais IVF rezultatais, o ne ieškoti problem, kur jų nėra
ausra2384 parašė:
Damos nesipykitejei viena, matyt dėmesio trūkumą šeimoje, bando kompensuoti neargumentuotais komentarais socialinėje erdvėje – nu tegu, negi gaila – tikrai neve…
Gonal-F reikia šaltai laikyti.
Bet pati esu parsiskraidinus ir jo likutį, ir ovitrele su šaldymo elemntais šaltkrepšyje. Tai misisija įmanoma, išėmus po visos dienos iš lagamino pats vaistas buvo vėsus ir šaldymo elementai dar neatitirpę pilnai.
Bet Gonalį būtinai šaltai reikia.
Ocean Ni parašė:
Gonal-F reikia šaltai laikyti.
Bet pati esu parsiskraidinus ir jo likutį, ir ovitrele su šaldymo elemntais šaltkr…
Netiesa 😉 turkiskas Gonalis kitoks, ne piestukai. Pats susimaisai ir nereik laikyti saltai.
ausra2384 parašė:
Damos nesipykitejei viena, matyt dėmesio trūkumą šeimoje, bando kompensuoti neargumentuotais komentarais socialinėje erdvėje – nu tegu, negi gaila – tikrai neve…
🥇100 balų komentarui 🤍
ausra2384 parašė:
Jei jūs, matyt dėmesio trūkumą šeimoje, bandote kompensuoti neargumentuotais komentarais socialinėje erdvėje, tai nespręskite apie kitas, kad taip daro, kaip rašėte kiekvienas interpretuoja situaciją pagal savo sugedimo laipsnį. Labai puikiai sau pritaikėte.
Aš apie karmos taškus galiu kalbėti, nes likusius vaistus merginoms atiduodu, o ne uždarbiauju...
Gonal reikia laikyti šaltai, jau vien iš to matosi, kad vaistus laikote netinkamai ir dar norite gauti tą patį.
Ir dar kas keistai skamba jūsų žodžiuose: "Todėl prieš dėdama skelbimą lietuviškų kainų netikrinau, o pasitikrinau kaip pasikeitė kainos Turkijoje", taip gautųsi, kad pirkote anksčiau ir patikrinote kokios dabar kainos ir pagal jas parašėt skelbimą, o ne kiek iš tikro mokėjote.
Kiek noriu ir kokią noriu tokią nuomonę rašau, niekas neuždraus, bet nevadinau nei vienos sugedusios, ar šeimoje dėmesio negavusių ir pan. Bet va jūs savo lygį parodote su bandymu įkąsti ar įžeisti žmogų, lyg geresnė būtumet už kitą.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai