Sveikos,
Pagaliau prisėdau ir noriu pasidalinti savo istorija Bahceci klinikoje. Situacija yra tokia, kad pas vyra yra judrumas sumažėjęs, pas mane kaip ir diagnozės nėra. Bet gaunasi, kad ilgai nepavyksta (mes planuojam su petraukom, pries tai beveik 3 metai ir dabar 2 metai). Noriu pasidalinti savo istorija, gal padės priimti sprendimą. Mums Bahceci rekomendavo jos buvę pacientai, kurie lankėsi prieš keletą metų. Nemanėme, kad gali kažkas labai pasikeiti per tiek laiko, bet klydom.
1. 2022 rugpjūtį kreipėmės į Bahceci kliniką, kaip ir dauguma nusprendėm pradėti kelią Turkijoje. Gavom pasidaryti standartinius tyrimus ir juos atsiųsti. Spalio pabaigoje sutarėme startuoti ir nusipirkome bilietus. Tyrimai buvo nusiųsti, jokių komentarų gal kažka bandyti gerinti nebuvo.
2. Atvykom kaip planuota. Esant vietoje mums pasiūlė toliau patiems bandyti, nes nėra lb daug bėdų. Šiek tiek nustebom, nes na aišku, kad ir mažos bėdos, bet ilgai nesulaukiam stebuklo.
3. Gydytojas buvo visiškai nesusipažinę su mūsų situacija (bet tuo metu pozityviai mastėm, kad reikia pasitikėti gydytoju)
4. Buvo paskirta stimuliacija, liepė pasirodyti už 7 dienų. Jokių kraujo tyrimų neatliko, tiesiog paskyrė vaistus pagal protokolą.
5. Po 7 dienų pasakė, kad esame kaip ir ready, sumažino dozę ir dar liepė leisti vaistus kelias dienas. Vėl jokių kraujo tyrimų.
6. Išpunktavo 21, 21 1 d pasiekė, 21 3 d pasiekė ir 5 dieną liko 1. Pasirodo, kad 3 dienos vakare nustojo vystytis. Tačiau komunikuodami pamiršo tai paminėti. Na tai nemoku pasakyti, koks mums šokas buvo sulaukti tokio rezultato.
7. Pasiprašėm skambučio tai gydytojas irgi šoke ir nežino, ką pakomentuoti. Galiausiau liepė mesti svorį. Turiu as to svorio, bet normos ribose. Ašaros ir toks neaiškumas buvo, ką toliau daryti.
8. Tuo pat metu susikontaktavom su Dr Emre ir jo komentaras, kad reikėjo jau rugpjūtį pradėti naudoti Ubiquinoli, Inositoli ir vyrui vitaminus. Kliniškai įrodyta, kad padeda padidinti kokybę. Jau tada konsultacija buvo visai kitokia.
9. Viskas susivedė į tai, kad gydytojai Bahceci neturi pakankamai laiko gilintis į visas situacijas. Mūsų istorija pasirodė per paprasta ir neverta gaišti laiko, o rezultatas blogas.
Nežinau, kaip mums seksis toliau, bet tokio atsainaus požiūrio aš nepatyriau Lietuvoje kaip Bahceci klinikoje. Ten esi statistinis vienetas. Tęsime gydymą pas Dr Emre, bet jau dabar galiu pasakyti po dviejų susitikimų, jis gilinosi ir stengiasi suprasti tą mūsų ‘paprastą’ situaciją. Koordinatorė taip pat labai gerai supranta ir padeda pasidėlioti procesą. Na supporto lygis visai kitoks. Ir aišku, mėginsime kol pasieksime savo rezultatą. O jums visors svarstančiom ir galvojančiom, kad gal ne visai man tinka gydytojų darbas, nebijokit keisti ir bandyti.
ps. jeigu esate patenkintos Bahceci, puiku. Nekalbu už visas, tai mano istorija ir mano nuomonė.