Ocean Ni parašė:
Gal darėtės gimdos nuotraukas? O kas čia per procedūra, tiesiog eco kai daro kartu ir foto padaro? Ar kaip nors kitaip? Neskausminga? Aš kai po kiaušintakių praeina…
Žinok, manau, kad putos ir gimdos nuotrauka skausmas yra lygus....
Ocean Ni parašė:
Gal darėtės gimdos nuotraukas? O kas čia per procedūra, tiesiog eco kai daro kartu ir foto padaro? Ar kaip nors kitaip? Neskausminga? Aš kai po kiaušintakių praeina…
Žinok, manau, kad putos ir gimdos nuotrauka skausmas yra lygus....
Merginos, turiu klausimą. Kažin turjai visoms standartiškai skiri Prednol 16 mg (metilprednisolon) po punkcijos/ prieš įkėlimą? Pasidalinkit, kaip jums buvo?
Man skyrė gerti 4 dienas po punkcijos, nes dar gali būti, kad darys įkėlimą. FET atveju tikriausiai tik prieš FET skiria?
Banther parašė:
Pradėjau naudoti leidžiama progesterona. Tiek pirmas, tiek antras šotas skausmingi ty skauda paspaudus ir pakankamai stipriai. Ar taip turi būti?
Koks pavadinimas jūsų leidžiamo progesterono? Nuo kada jums jį skyrė leistis? Po punkcijos? Ar tik prieš FET? Ir kiek laiko reikia leistis?
Ocean Ni parašė:
O gal esate darę tą gimdos foto Vilniuje? O įdomu, galima ją pasidaryti TR , jei atvažiuoji iš kart skatinimui?
Kiek aš supratau, nuotrauką geriausia daryti kelios dienos po mėnesinių, bet man sakė, kad iš bėdos galima pasidaryti ir prieš stimuliaciją (tada reikia atvažiuot keliom dienom anksčiau ir prieš tai vartoti KT), ir po punkcijos (jei nedaro įkėlimo tame pačiame cikle).
Ocean Ni parašė:
O gal esate darę tą gimdos foto Vilniuje? O įdomu, galima ją pasidaryti TR , jei atvažiuoji iš kart skatinimui?
Aš dariausi ir Lietuvoj ir Turkijoj, Lietuvoj važiavau į Klaipėdos jūrininkų ligoninę, nes mažai kur tas nuotraukas Lietuvoje daro, jiem tiko tos nuotraukos. Antram ivf kai skridom į Turkiją, tai darėmės ten vietoj, reikėjo atskristi keliom dienom anksčiau. Negėriau jokių kontraceptinių nei prieš vieną ivf Turkijoj
Ocean Ni parašė:
Geriausia, daryti Tr, nes LT darytos, ne visos tinka del kokybes
SunMoon parašė:
Geriausia, daryti Tr, nes LT darytos, ne visos tinka del kokybes
O kokia jų prasmė iš viso? Formalumas ar ką nors jie ten bando įžiūrėti?
Ocean Ni parašė:
O kokia jų prasmė iš viso? Formalumas ar ką nors jie ten bando įžiūrėti?
Vertina kiausintakiu, gimdos bukle. Siaip sau, niekas nieko nedaro. Tad, foto kokybe turi buti itin gera.
SunMoon parašė:
Vertina kiausintakiu, gimdos bukle. Siaip sau, niekas nieko nedaro. Tad, foto kokybe turi buti itin gera.
Supratau, dėkui.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai