Mamyte Dovile parašė:
kaip vadinasi tas paraloninis kilimelis kur susideda is kvadrateliu ir juose paveiksliukai dar susideda?suoratot apie ka as?
O tu pati supratai ko paklausei?
kiek jau isgerei, mamule?
Mamyte Dovile parašė:
kaip vadinasi tas paraloninis kilimelis kur susideda is kvadrateliu ir juose paveiksliukai dar susideda?suoratot apie ka as?
O tu pati supratai ko paklausei?
kiek jau isgerei, mamule?
pjeva parašė:
O tu pati supratai ko paklausei?kiek jau isgerei, mamule?
![]()
![]()
nu supratau
puodeli tik
nu nzn kaip rasyt i google kaip tas kilimelis tiksliai vadinasi
dovile - na ir gerai, kad viena atšvęsi, grįš vyras ir tada jau abu pabūsit
kaip tik pažiūrėjau, kad senukuose yra tų dėlionių- kilimėlių visokiausių...
krispe - rytoj įkelsiu receptuką meduolių... jei gerai atsimenu, juos galima prieš mėnesė daryti jau
tai kaip ir laikas pasibandyt
Mamyte Dovile parašė:
mamuliukai, pasimegauk
skanaus tau
man tj vyras bobelines cierkiuka ipyle prie arbatos - tai cin cin
maximoj maciau irgi kokiu 3 rusiu tikrai maciau apie 35 lt. kaina. as tai ta daikta palepej radau - visai nauja
kriksto sunui nereikalingas ir neidomus daiktas buvo, tj atveze ir paliko pries 5 metus
sensitia parašė:
mamuliukai, pasimegaukskanaus tau
man tj vyras bobelines cierkiuka ipyle prie arbatos - tai cin cin
![]()
maximoj maciau irgi kokiu 3 rusiu tikrai maciau apie 35 lt. kaina. as tai ta daikta palepej radau - visai naujakriksto sunui nereikalingas ir neidomus daiktas buvo, tj atveze ir paliko pries 5 metus
![]()
ai noriu zujkiui mazajam sudeliot,turiu maziukas
oj as atsiupalaiduoju,nesamones visokias ziurineju,juokas per asaras
inetukai, as puse dienos galvojau..ir sugalvojau kad as tingine kokiu reta....
nu ok, sikpuodi pagaliau uzsisakiau - iki savaites galo atkeliaus (pirkau kaip kaikes - salotini
), pradesiu sodint ir bent sysiu gaudyt...
na bet del naktu - eina sau man geriau atsikelt ir tuos 2 - 3 k pamaitint, negu atsikelt, idet tiute, atsigult, uz pusvalandzio vel atsikelt, kad galu gale pamaitint.. eina sau... aisku zinau kad po menesio kai tu jau sakysi kad tavo Ugnele jau nebekelia ir miega visa nakti pavydesiu tau susiriesdama
inetukas12 parašė:
dovile - na ir gerai, kad viena atšvęsi, grįš vyras ir tada jau abu pabūsit![]()
![]()
kaip tik pažiūrėjau, kad senukuose yra tų dėlionių- kilimėlių visokiausių...
![]()
krispe - rytoj įkelsiu receptuką meduolių... jei gerai atsimenu, juos galima prieš mėnesė daryti jau
tai kaip ir laikas pasibandyt
![]()
gerai lauksiu ;)
labuckina Mamkos
as sveciam pamojavau atia atia ir dziaugiuos ramybe
siaip linksma buvo, bet dviese su suneliu geriau ;D
dabar mamytes prasom parasyti visa meniu, laika kaip valgo jusu 8 men vaikai. PJEVA< PANCE>EGLUTIA kas dar?? padekit mano mazvydas tik 3 kart valgo koses, o supermama paskaiciau ten vaikai 4-5 kartus per diena koses valgo
tai pamasciau ka as cia issidirbineju...
tiesa nuo kitos sav 2 kart, po 4-5val einu i darba
deja...taip liudna...bet ka darysi norisi gera alga islaikyti,o jei negrysiu nieks neprivales moketi seno atlyginimo
eglaite26 parašė:
labuckina Mamkos![]()
as sveciam pamojavau atia atia ir dziaugiuos ramybe
![]()
siaip linksma buvo, bet dviese su suneliu geriau ;D
dabar mamytes prasom parasyti visa meniu, laika kaip valgo jusu 8 men vaikai. PJEVA< PANCE>EGLUTIA kas dar?? padekit mano mazvydas tik 3 kart valgo koses, o supermama paskaiciau ten vaikai 4-5 kartus per diena koses valgo![]()
tai pamasciau ka as cia issidirbineju...
tiesa nuo kitos sav 2 kart, po 4-5val einu i darba
deja...taip liudna...bet ka darysi norisi gera alga islaikyti,o jei negrysiu nieks neprivales moketi seno atlyginimo
![]()
![]()
Nemanau kad turi duoti koses 4 ar 5 kartus.Uztenka 8 men kudikiui ir 3 kartus.
Kiek skaiciau tai nuo 10 iki12 men iveda 4,5 kose.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai