Simona@ parašė:
O būsimai dukrytei man gražus tokie: Smiltė tokia geltonkasė gražuolė man kažkaip primena
…
pazystu viena SMILTE tai ja Smirde pravardziuoja
Simona@ parašė:
O būsimai dukrytei man gražus tokie: Smiltė tokia geltonkasė gražuolė man kažkaip primena
…
anatiG parašė:
sakės kaip baisu, vargšas vaikas.na lietuviai.nors gal ji nekaip kvepėjo?
aš kažkaip nieko nepažystu su šiais vardukais.ir va artimi žmonės mėgsta Smilte varduka. Bet aš žiūrėsiu kas tinka.
Sveiko mamytes, kaip jus ar turite problemu su nosytem? Mano vienas lelius turi problemu su nosyte
buna net klykia, kad negali itraukti normaliai oro, man taip gaila vako
ejau i GP sako cia normalu, nes nera dar pilnai nosytes kudikiams issivysciusios. Israse lasiuku, bet nieko.... Kaip buvo, taip ir kankinasi vaikiukas
Man taip sunku ziureti, kai vaikiukui, taip sunku kvepuoti, bet nz ka galiu padaryti. Gal kas turite panasia problema? Pasidalinkite, prasau, ka darete
notaree parašė:
Sveiko mamytes, kaip jus ar turite problemu su nosytem? Mano vienas lelius turi problemu su nosytebuna net klykia, kad negali itraukti normaliai oro, man taip g…
mum buvo problema ir iki dabar yra..anksciau labiau buvo nosyte uzgulta..dabar tik is po nakties .as juros vandenuko papurksdavau ir su aspiratorium istraugdavau truputi
gp irgi sake,kad naturalu,kad jis taip krenkscia..
Grigo, labai grazus vardas ir kas ji toki sugalvojo?
mes kai rinkom savo mazajam, tai vyras is visu vardu pravardes sugalvojo, net nervas eme, net jokiu minciu del vardo neturejau, bet kazkaip istrigo Emilijus, tai patrumpinom iki Emilio, vyrui taip patiko, kad jokios pravardes nebeismaste
notaree parašė:
Sveiko mamytes, kaip jus ar turite problemu su nosytem? Mano vienas lelius turi problemu su nosytebuna net klykia, kad negali itraukti normaliai oro, man taip g…
as ir su juros vandenuku isplaunu ir tada istraukiu. dar gali vonioj karsta dusa atsukt kai prigaruos pastovet su juo pora min ir tada istraukt. dar miegant po ciuzinuku pakist koki rankstuosti kad pasikeltu galvyte truputi ir lengviau kvepuot bus. dar yra kokie lasiukai olbas inhalant decongestant oil. jo pora lasiuku uzlasini ant serveteles ar medziagos gabaliuko ir padedi netoli galvytes jo kvapas toks eukaliptu metu irgi palengvina kvepavima. va ka as esu isbandzius. truputi padeda.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai