stasike parašė:
Turėtų būti tos pačios įmokos, jei užžymėsite varnelę dėl palankesnio skaičiavimo. Toj formoje rašo, kad šitas taikoma jei į pašalpos skaičiavimo laikotarpį patenka…
Aciu!
stasike parašė:
Turėtų būti tos pačios įmokos, jei užžymėsite varnelę dėl palankesnio skaičiavimo. Toj formoje rašo, kad šitas taikoma jei į pašalpos skaičiavimo laikotarpį patenka…
Aciu!
Agnuteee parašė:
Mamytes prasvieskit mane ar kudikelis teisingai nesioklej.
Is nuotraukos sprendziant tai neteisingai. Keliukai turetu buti auksciau nei sikniukas - tokia kaip varlytes poza. O pas jus kojytes kabo, nes keliukai zemiau dubcytes. Beto audinys tarp kojyciu per platus, pabandykit pasiaurinti kokia virvele surisusi, gal tada ir keliukai pasikels.
editaxxx parašė:
Sveikosmano mazosios puoduko reikalai jau ismokti. Ir kelionei be pamperso issiverciam.
kaip jum pavydim maniske nenori su puoduku draugauti
RimanteSam parašė:
kaip jum pavydim maniske nenori su puoduku draugauti![]()
mano panele jau pasedi ant puodo bet kolkas neturiu sveikatos dirbti su ja tai manau neverta versti per prievarta jus eikit i tualeta ir ji tegul eina ir pradziai tegul nors pasedi pripranta
Autumn- parašė:
Maniškė irgi nedraugauja su puodu, aš neverčiu kol kas, nes sūnelis dar mažas, neturiu kada lakstytsueis dveji, labiau susišnekėsim ir išmoksim tada, kažkaip ne…
Oij ir jus jau dviguba mamyte
sveikinimai
kaip augat? Kaip nakteles? Kaip mergaite reguoje i broli?
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai