sora123 parašė:
pimras išdygo 11 mėn., metų turėjo 2 dantis.
Tai vėliau išdygo, tai lėčiau ir auga. Aš taip galvočiau, nes ištikro, kaip viena mama sako neprakrapštysit kad greičiau išaugtų
o vistiek visi išdygs
sora123 parašė:
pimras išdygo 11 mėn., metų turėjo 2 dantis.
Tai vėliau išdygo, tai lėčiau ir auga. Aš taip galvočiau, nes ištikro, kaip viena mama sako neprakrapštysit kad greičiau išaugtų
o vistiek visi išdygs
sora123 parašė:
Sveikos, kiek dantų jūsiškiai turi? Mano tik 5... gydytoja sako, kad nieko papildomo daryti nereikia. Pradedu abejoti...
Pas mus pabiro dantukai, kai pradejom duoti kalcio Osteocare
sora123 parašė:
na, duoti kalcio arba vitamino D gal daugiau net nežinau... padarėm vitamino D tyrimą, vos perlipa apatinę normą - o gyytoja sako vis tiek papildomai nereikia...…
Pabandykite kalcio duoti, kaip kad viena mamytė daro, bet manau tokiems dalykams tiesiog ateina savo laikas
Sveikos, mano liepinukas turi 6 dantukus, rankas iki riešo sukiša, matyt niežti, bet kitų dantukų nei ženklo
Pirmasis išdygo 10mėn, antrasis 11mėn, tada pradėjau buoti Osteocare ir už savaitės po tortadienio pabiro dar 4
Nepatogu valgymo atžvilgiu, o kad vėliau sudygs gal ir gerai, juokiuosi kad ir vėliau suges
Upynė parašė:
Sveikos, mano liepinukas turi 6 dantukus, rankas iki riešo sukiša, matyt niežti, bet kitų dantukų nei ženkloPirmasis išdygo 10mėn, antrasis 11mėn, tada pradėjau…
tai mes panašios, turim tik 5 dantis. Duodu jau mėnesį kalcio, nes dar pėdutės prakaituoja gausiai, bet dantų daugiau nesirodo. Taip, dėl maisto labai nepatogu, viską ryja beveik be kramtymo
Braskyte 5 parašė:
Pas mus jau 16ka dantukų,o ištikrųjų kiek turi būti pieninių dantukų? Ar dar dygs ar jau nebe.mes papildomo nieko negėrėme nu tik vit D.kaip kad ir priklaus…
20 pieninių dantukų iš viso išdygsta
Sveikos, pas mus 12 dantu, dabar lyg iltiniai 2 lenda dar. Velai pradejo lysti dantukai bet kai isdygo pirmieji tai ir kiti vienas paskui kita lenda. Sunkiai pernesam sita reikala, sergam su kiekvienu nauju dantuku. Mums su pirmais dantukais daktare pasake- nieko cia nepadarysi kad greiciau isdygtu, vistiek kada nors isdygs kur gi jie desis
o del to kad valgyti sunku tai patrinkit dar dazniau, as saviskei tai dar padarau pliurzos kartais, ypac kai dantenas skauda, bent pavalgo normaliai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai