Mane visą laiką kanikino bloga nuojauta, labiausiai ko bijojau tai išgirsti, kad mažylis nebesivysto. Buvau apie tai skaičiusi, girdėjusi, tik vis vijau blogas mintis šalin galvodama - nu kodėl dabar būtent man taip turėtų nutikti. Visą laiką jaučiausi puikiai, bet paranojiškai save stebėt pradėjau, kai ėmiau įtartinai gerai miegoti. gerus du mėnesius, kai nėštumas vystėsi, miegodavau pabusdama po labai daug kartų ir nuolat vartydamasi. Ketvirtadienio rytą paaiškinau gydytojai savo nuogąstavimus. Vos ėmė echoskopuot išgirdau - jūsų nuogąstavimai tikrai pagrįsti...Vilniaus gimdymo namuose apžiūrėjo dar kartą ir konstatvo, kad valymas būtinai reikalingas, nes vaisius pradeda atsidalyti ir vilties tikrai nebėra, o dabar jau reikia gelbėti mano sveikatą jei nenoriu rimtų bėdų.
Kaip čia jau kažkas rašė - aš taip pat pirmą kartą per penkerius metus, kiek esu kartu su vyru, pamačiau jį verkiantį. Sėdėjom abudu palatoj prieš šitą "malonumą" ir netikėjom - negi tikrai taip nutiko mums, tiems, kurie nevartoja jokio alkoholio, nerūko, sportuoja, prisižiūri, patys auginasi vaisius, daržoves, gyvena aktyviai ir kurie be proto nori vaikučio.
Vienoje palatoje kartu gulėjo 20 - metė, kurią draugas atvežė ir paliko..abortui...Ji savo noru atsisakė vaiko! Už sienos kitoje palatoje buvo dar dvi tokios pačios! Mačiau, kad tai 20 - metei sunku matyti šalia manęs vyrą ir net nenoriu galvoti, ką ji mąstė, kai mes su vyru gydytojos klausinėjom kada galim pradėti planuoti kitą nėštumą. Man nesuvokiama, kaip galima šitaip pasielgti savo noru. Nežinau..reikės labai daug laiko atsitiesti tiek fiziškai, tiek psichologiškai.