saulyte01 parašė:
Man šeimos gydytoja pasake, kad jei noriu, galiu vitaminą D duotio dėl raumenų tonuso, tai niekas čia nekreipia jokio dėmesio. Tad viskas daugmaž pačios nuožiu…
Jūs irgi Airijoje?
saulyte01 parašė:
Man šeimos gydytoja pasake, kad jei noriu, galiu vitaminą D duotio dėl raumenų tonuso, tai niekas čia nekreipia jokio dėmesio. Tad viskas daugmaž pačios nuožiu…
Jūs irgi Airijoje?
laukinuke6 parašė:
Man slenka, bet niekas nepadedajau susitaikiau kad kol neislinks reikiamas kiekis tol nieko nepakeisiu (arba liksiu plika
po pirmo vaiko irgi ziauriai slinko…
Nu vat ir man dabar labai stipriai slenka. Nu gal neliksiu plika
Kleckiuk parašė:
Jonukas irgi jei prabunda naktį valgyti ir nespėjai laiku ištraukti papo, tai kakarinę kad paleidžia. Viskas turi vykti žaibo greičiu![]()
Man vyras irgi pastoviai liepia kuistis greičiau, sako paskubėk, arba ir vėl dūdas paleis
nu bet negaliu nieko padaryt, kad biški lėtapėdė esu, kol susiruošiu patogią vietą maitinimui, merliukus ir paimu vaiką, per tą minutę Adomas pradeda rėkt
tomyte9613 parašė:
Man vyras irgi pastoviai liepia kuistis greičiau, sako paskubėk, arba ir vėl dūdas paleisnu bet negaliu nieko padaryt, kad biški lėtapėdė esu, kol susiruošiu pa…
O aš dar saviškės užkimšt su papuliu negaliu. Jei jau pradės rėkt - šakės. Pirma turi nuramint, tik tada pasikūkčiodama valgo
Egli ja parašė:
Mus irgi apžiūrėjo praeitą Antradienį ir sakė viskas nuostabu!Sakė galvytę laiko puikiai,man ir prilaikyti nereikia bet va iš to gulom keliant biškutuką atsilieka.s…
Na Adomo kakius irgi kartais žalias būna, bet po dienos ar dviejų, kartais net tą pačią dieną ir vėl garstyčių spalvos, tai ir nesigilinu per daug, kol didelio įtarimo nekelia. Aš apskritai, kas susiję ir su mano pačios ar namiškių sveikata, nemėgstu ieškoti ligų
gal ir blogai, kad taip nesureikšmintai žiūriu, juolab, kad pati turiu medicininį išsilavinimą, bet na tokia esu, todėl, matyt, man Airių medicina ir nekelia daug klaustukų. Kitavertus, gal žinios ir suteikia tą tokią ramybę, kad žinai, kaip atpažinti, kas nėra norma ir koks gydymas/pasekmės laukia, kai kažkas ne taip. Taip man ir ramiau + požiūris mano yra toks, kad jei jau bus kažkas blogai, na vadinasi bus, o kol viskas gerai, telieka tik džiaugtis ir palinkėti tom mamom, kurių mažiukai turi bėdelių, kad jos būtų greitai ir neskausmingai išsprendžiamos. Kas liečia staigios kūdikių mirties sindromą, tai iki metų jis gali būti, bet nėra jau jis toks dažnas. Tereiki laikytis saugumo rekomendacijų migdant kūdikius, kad būtų kuo mažesnė tikimybė jam pasireikšti, o panikuoti ir bijoti galima dėl kiekvienos sunkios ligos, ne tik vaikučiui, bet ir sau pačiam ar artimam žmogui, bet kažkodėl negalvojame apie visas baisybes iš eilės. Matyt toks jūsų asmenybės tipas
Dėl vitamino D, tai šeimos gydytoja paklausė ar duodu berods 2sav. vizito metu, pradėjau duoti nuo 4sav., pasiteiravau po kiek lašiukų, tai sakė, kai nusipirksiu, tiek, kiek instrukcijoj parašyta. Lapelyje parašyta 2l, tai tiek ir duodu. Kol kas viskas normaliai atrodo, kad pakanka ir nėra per daug
o ant pilvuko guldau nuo pirmų dienų (gal 5-6d tebuvo), kai jau grįžome namo, po labai trumpai iš pradžių, po to ilginant laiko tarpus ir dabar jau ganėtinai ilgai per dieną ant pilvo prisibūna. Bet čia jau niekieno neklausiau ar taip daryti, pati taip nusprendžiau, nes mažiukams reikia ant pilvo gulėti, kad galvytę tvirčiau keltų ir laikytų. Gal kad airiams niekas nepasako, jog taip daryti nėra blogai ir yra rekomenduotina, jie to ir nedaro, ko pasekoje, vaikai silpniau laiko galvytes. Bet čia išvada tokia atėjo iš jūsų komentaro paskaitymo, nes pačiai to neteko girdėti
tomyte9613 parašė:
Dėl vitamino D, tai šeimos gydytoja paklausė ar duodu berods 2sav. vizito metu, pradėjau duoti nuo 4sav., pasiteiravau po kiek lašiukų, tai sakė, kai nusipirksiu, t…
Abejoju ar nesako.Man pasakė išeinant ir ligoninės,kad kasdien guldyčiau ant pilvelio ir nuo gimimo liepė duoti vitaminą D.Taip aš jau toks žmogus.Aš labai jaudinuosi,įpatongai kas liečia pasakyti negalinti vaiką.Aš irgi turiu medicininių žinių,bet...Tiesiog toks mano būdas,o dar paklausius kitų mamų...Todėl ir sakiau,kad reikės greičiausiai pamiršti internetą ?
jurgituke84 parašė:
Ka naudojate nuo plauku slinkimo? Jei jums slenka.
Slenka kuokštais, nieko nenaudoju, turėtų savaime praeiti
Dar kai laukiausi mane perspėjo, kad po gimdymo pradės slinkti, tai susitaikiau su tuo kažkaip iš anksto
Kleckiuk parašė:
Slenka kuokštais, nieko nenaudoju, turėtų savaime praeitiDar kai laukiausi mane perspėjo, kad po gimdymo pradės slinkti, tai susitaikiau su tuo kažkaip iš ankst…
Man neslenka, tfu tfu tfu. Tikiuosi ir neprades. Man ir gimdymo metu nepadaugejo ju.
Kleckiuk parašė:
Slenka kuokštais, nieko nenaudoju, turėtų savaime praeitiDar kai laukiausi mane perspėjo, kad po gimdymo pradės slinkti, tai susitaikiau su tuo kažkaip iš ankst…
Man ir slenka plaukai kuokstais, jau ir vyras pergyventi pradeda
bet gal po truputi mazeja tas slinkimas
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai