serbentelis parašė:
man maudzia naktim pilvo apacia, bet visiskai nieko. ai, nu tik nuotaika labai "kelia" visokie klausimai is visu imanomu pusiu- pagimdei? tai ir atsakau, kad- taip…
,cia taitikrai,gerai butu jei zinotume kada
serbentelis parašė:
man maudzia naktim pilvo apacia, bet visiskai nieko. ai, nu tik nuotaika labai "kelia" visokie klausimai is visu imanomu pusiu- pagimdei? tai ir atsakau, kad- taip…
,cia taitikrai,gerai butu jei zinotume kada
serbentelis parašė:
As vakar taip netycia bendradarbes sutikau isejus pasivaiksciot tai sako dar tu nepagimdei o mes manem kad vasari tau gimdyt. :-D tai toks siutas sueme, sakau tai o dabar kas ne vasaris
nu zodziu nezinau ar as ce einu is proto ar jos tupos
tuntun parašė:
Dar nebandembutu faina isvis be jo apsieiti. Vyresnysis tai 3 turejo vienu metu (du rankose viena burnoj) cia aisku jsu kai didesnis buvo. Ziauriai juok…
Mes irgi be čiultuko. Kadangi pratinamės valgyti iš krūties, papildomas trigtis tikrai nereikalingas. Mano mergina mažutė, todėl sunkiai jai sekasi traukti pieną. Kol kas tik mokomės.
Elij parašė:
Laba mamytes23d 4:00h nakties gime mergaite54cm
3060 gpagaliau
Sveikinu
Anndora parašė:
Sveikos mamytes. Norejau paklausti, ar jums pries gimdyma pilvukai nusileido? Nes man terminas poryt, o pazistami sako, kad dar ilgai laukti, nes pilvas nenusileide…
Man tj pilvas tjp ir neuzaugo ir nenusileido. Visi sake, kad man dar du men vaiksciot
Elij parašė:
Laba mamytes23d 4:00h nakties gime mergaite54cm
3060 gpagaliau
Sveikinimai
Ginta2 parašė:
Sveikos. Ar nusitraukiat pienuka? Ir kaip sterilizuijat buteliukus? Pas mane pieno daug kad vaikas nesuvalgo, o man skauda. Tai manau butu geriausia nusitraukti ir…
Kuo daugiau trauksi, tuo daugiau gaminsis.
InVi 9 parašė:
Mamytes, ar duodat savo leliams ciulptukus?
As tj biski pasimetus. Buvau nusustacius pries ciulptukus, net nepirkau, bet kj ligoninej mazius dvi naktis prazindo, o as, bijodama ji pritrekst, neuzmigau ne kiek ir vaiksciojau kjp zombis, daktare pasake, kad lb negerai darau, tipo as neturiu buti kudikiui soske, krutiss tik maitinimui, tj nuleke vyras soske pirkt. Nu ir pradejom kisti maziui, o jis pora min paciulpia ir isspjauna. Is pradziu kantriai grudom atgal, kol jis jau mazdaug apsoiprato, bet vat vakar ir uzvakar kazko vangiai zindo, tj manau, kad nuo soskes, tj bandysim nebeduot.
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai