dundukee parašė:
O jus merginos irgi daug miegat? nes as tai taip... vyras juokesi kaip tiek galima ismuegot
As irgi miegu ilgai ir traukia labai daznai
dundukee parašė:
O jus merginos irgi daug miegat? nes as tai taip... vyras juokesi kaip tiek galima ismuegot
As irgi miegu ilgai ir traukia labai daznai
Viola_mal parašė:
Saunuole Jus, tikriausiai nuo mamytes priklauso, kai kurioms buna su vienu sunku, kitos kaip Jus su keturiais be problemu susitvarko
Ir nuo vaikų ?
Giedre111 parašė:
Mane siek tiek neramina tik tas kad apskritai mano pirmas apsilankymas pas ginekologe bus tik 12sav nestumo, seip gal skaitosi velai, bet vietos nebebuvo anksciau …
Mano pirmas apsilankymas bus kai pagal mėnesines bus 11 sav ir 1 diena. Mano ginė atostogauja, o kita dirba už du, tai irgi visi laikai užimti. Bet pasiskambinau į savo šeimos kliniką, sujungė su akušere ir ji pasakė, kad labai geras laikas ateit patikrai 11-12 sav. Ir jei neteplioja krauju ar kokių kitų negerumų (pykinimas ir vėmimas skaitosi didelis gerumas :D) nėra, tai turėčiau ramiai sau laukti tos dienos.
Palange parašė:
Mano pirmas apsilankymas bus kai pagal mėnesines bus 11 sav ir 1 diena. Mano ginė atostogauja, o kita dirba už du, tai irgi visi laikai užimti. Bet pasiskambinau į …
O Tai ne man vienai taip velai nusikele
kukuliskuku parašė:
AR YRA TOKIU KURIOMS LABAI PADAUGEJO APGAMU??
Siandien pastebejau kad ant krutines maziausiai 7 nauji;/
Po pirmo nestumo as tokia pazenklinta apgamais, net ant veido turiu viena
monika123456 parašė:
Ir dar marginos kadangi pirmas leliukas man tai nebesusigaudau,buvau pas gine ji nieko nei apie nesciuju iskaita nieko nesake cia paskaiciau kad 8sav jau itrauke o …
Nuo 12sav i iskaita raso
jonytia parašė:
Tai ne visas įtraukia taip anksti. Kadangi aš db su gine susitiksiu tik 13-14 sav. Tai ji anksciau man dave kortelękadangi reiks eit 12 sav echo daryt ir pas k…
Nebutinas sis testas, su pirmu nedariau
saulė1597 parašė:
Sveikitės. Na man ginė sakė, kad laiką atitinka mažiukas, tyrimukis visus padarė. Imė ir tepinėlį, tai kažkaip įdomu pasidarė, nes kiek skaitinėjau, kad ne visoms j…
O tai kaip tau ziurejo ar nestumas vietoj jei echo nedare?
jonytia parašė:
Tai man ir kol kas tik kėdėjejau echo darys 12-13 sav uzsirase.
tada jau su vyru keliausim, matysim klausysim. Sakiau reiks vyro paprasyt pafilmuot ekrana …
Nepavyks
tamsu buna kai daro echo
nerute1 parašė:
Nepavykstamsu buna kai daro echo
![]()
Rimtai?
gaila. Nors esu maciusi pazistamos vyras pafilmaves buvo, tai nebuvo tamsu labai
na ziuresim kaip ten bus
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai