smalsiukea parašė:
Ohoar jau lankėtės pas ginę?
![]()
užsiregistravau birželio 10d. dabar dar anksti būtų. sakė man ateik dvi savaitės po teigiamo nt tai aš ir klausau
o tu kada eisi?
smalsiukea parašė:
Ohoar jau lankėtės pas ginę?
![]()
užsiregistravau birželio 10d. dabar dar anksti būtų. sakė man ateik dvi savaitės po teigiamo nt tai aš ir klausau
o tu kada eisi?
burburbur parašė:
užsiregistravau birželio 10d. dabar dar anksti būtų. sakė man ateik dvi savaitės po teigiamo nt tai aš ir klausauo tu kada eisi?
Man išvis vizitas tik birželio 29d, bet nuo vakar vis pamaudena pilvo apačią (vakar mm diena buvo), tai norėčiau, kad pažiūrėtų, ar nieko blogo nevyksta, pirmas nėštumas, tai žalia esu
smalsiukea parašė:
Man išvis vizitas tik birželio 29d, bet nuo vakar vis pamaudena pilvo apačią (vakar mm diena buvo), tai norėčiau, kad pažiūrėtų, ar nieko blogo nevyksta, pirmas nėš…
ir aš jaučiu maudimą, tempimą pilvo apačioje daugiausiai vakarais. čia nieko blogo,kiek skaičiau tai gimda didėja ir dėl to toks jausmas yra. bet jei skausmas stiprus ir ilgai nepraeina tai jau blogai
burburbur parašė:
ir aš jaučiu maudimą, tempimą pilvo apačioje daugiausiai vakarais. čia nieko blogo,kiek skaičiau tai gimda didėja ir dėl to toks jausmas yra. bet jei skausmas stipr…
Ne stiprus, ačiū Dievui
smalsiukea parašė:
Ne stiprus, ačiū Dievui![]()
tada viskas liuks
burburbur parašė:
tada viskas liuks![]()
Vis tiek neramu, kai turėsiu ginės ranka parašyta pažymą, kad tikrao laukiuosi ir kai pasakys, jog viskas ok, tada nusiraminsiu
smalsiukea parašė:
Vis tiek neramu, kai turėsiu ginės ranka parašyta pažymą, kad tikrao laukiuosi ir kai pasakys, jog viskas ok, tada nusiraminsiu![]()
na pažymą man atrodo parašo tik 12 savaitę, na bent jau nėščiosios knygelę užveda. pradžiai užteks kad pamatytų taškiuką arba netgi išgirstų širdutę
burburbur parašė:
na pažymą man atrodo parašo tik 12 savaitę, na bent jau nėščiosios knygelę užveda. pradžiai užteks kad pamatytų taškiuką arba netgi išgirstų širdutę :wub:…
Kažin ar taip anksti širdelę gali išgirst
smalsiukea parašė:
Kažin ar taip anksti širdelę gali išgirst![]()
na išgirsti tai gal ne, bet pamatyti nuo maždaug 6 savaitės
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai