Na tikiuosi ir as be reikalo vis issigastu
Iskilo toks gan keistas klausimas, ar dziovinat isskalbtus leliuku rubus dziovyklese?
Sokolade parašė:
Na tikiuosi ir as be reikalo vis issigastu![]()
taip,dziovinau.
Women. parašė:
nu realiai tai vienu sluoksniu daugiau nei rengtumetes patiTai as nzn paziuresiu kazkoki kombiuka plonesni
Nu aisku zesiu kaip oras bus tuo metu dar
![]()
kazin ar geguzes menesi reikes kombinzoniuko
gal kokio sliauztuko siltesnio ?
spygliukee parašė:
kazin ar geguzes menesi reikes kombinzoniukogal kokio sliauztuko siltesnio ?
![]()
Kol neataies gegužės mėnuo tol nežinosim 🙂 dažnai būna gegužės pr labai šilta, o nuo vidurio link pbg atšąla kad net plonu pirštinių dar reik.
Pleduka turėkit, jei salta jau labai suvystisite ir nespės tiek jau sušalti iki automobilio nunesimo.
spygliukee parašė:
kazin ar geguzes menesi reikes kombinzoniukogal kokio sliauztuko siltesnio ?
![]()
Nu tai as ir parasiau, kad ziuresiu kaip
oras
Sokolade parašė:
Na tikiuosi ir as be reikalo vis issigastu![]()
Mano drauge dziovino, tai rubeliai sumazejo po biski
Svajoniukas parašė:
Mano drauge dziovino, tai rubeliai sumazejo po biski![]()
kai kurie tiktai traukiasi :/
jei bus siltas oras-nedziovinsiu,isdzius balkone
Ariele85 parašė:
naudojat kas nors si juros vandeni nuo slogos? Informaciniam lapely raso kad nestumo ir zindymo laikotarpiu pasitarti su gydytoju ar vaistininku nors raso kad jis m…
Čia toks kaip purškiami vaistų, aš turiu tokį didelį nosies praplovimui, ten net ženkliukas uždėtas, kad tinka nėštumo metu
Britė parašė:
Čia toks kaip purškiami vaistų, aš turiu tokį didelį nosies praplovimui, ten net ženkliukas uždėtas, kad tinka nėštumo metu![]()
Aciu🤗 nes net pasimeciau ta informacini lapely paskaicius nes nosis kemsasi labai ir paprastas juros vanduo nepadeda tai pasiemiau sita kad kvepuoti butu lengviau😊 gal pagaliau galesiu nakti ramiau miegoti o tai sunku kvepuoti...
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai