vaivaidusia parašė:
Aha, turim ir Gyvūnų orkestrą, ir dar šias:
https://www.knygos.lt/lt/knygos/metu-laikai/
Ačiū labai jums 🥰🌹
vaivaidusia parašė:
Aha, turim ir Gyvūnų orkestrą, ir dar šias:
https://www.knygos.lt/lt/knygos/metu-laikai/
Ačiū labai jums 🥰🌹
strikalius parašė:
Mus taip pat domina kuom dar užimti vaiką . Atrodo visokių žaislų turi , bet jam neįdomu. Pirkom dar tokį žaidimą kur reikia pataikyti su kamuoliukais į 5 krepšiuku…
Mes futbolą žaidžiam. Turim kelis kamuolius, labai mėgsta spardyt. Tada remontuoti vis dar labai megsta. Su atsuktuvais laksto vis dar ir taiso viską, labai džiaugias, jei kas lužta, nes reiškia, kad tėtis išsitrauks tikrus atsuktuvus. Mėgsta kaladėles dėliot. Bet topų topas yra laukas. Atsikėlus po nakties turim eiti, pamiegojus po pietų miego turim eiti, mes kitu atveju ašarų kalnai. Tad lauke kasdien ne mažiau 3 valandų būnam, o vežime jau nesėdi, tai vargelis būna taip trintis. Mėgsta supynes, tai įsodinus mažiausiai 15 min ramu.
Barbarbar parašė:
Mes futbolą žaidžiam. Turim kelis kamuolius, labai mėgsta spardyt. Tada remontuoti vis dar labai megsta. Su atsuktuvais laksto vis dar ir taiso viską, labai džiaugi…
Oi koks panašus į mūsų, mūsų su plaktuku jau visas sienas sukakę, su metrų viską išmatavo, atsuktuvai irgi mėgiami, su tėčiu viską remontuoja😃ir laukas yra nr1, užtenka man į kolidoriu nueiti, jis atlekia šaukdamas bfff, ieško batų, kepurės ir kaip stikis prie durų stovi, vežime nesėdi jau nuo pernai, tai visada tik pėstute, 😊
jurgga parašė:
Oi koks panašus į mūsų, mūsų su plaktuku jau visas sienas sukakę, su metrų viską išmatavo, atsuktuvai irgi mėgiami, su tėčiu viską remontuoja😃ir laukas yra nr1, užt…
Oi jo, va dar metrą pamiršau, irgi visi namai išmatuoti 😅
Dėl to lauko, tai net į parduotuvę negalim išeit, nes eis kartu būtinai arba dudų koncertas bus namie. Jis net naktį atsikėlęs rodo į duris, kad eitume į lauką 🤣
Barbarbar parašė:
Oi jo, va dar metrą pamiršau, irgi visi namai išmatuoti 😅
Dėl to lauko, tai net į parduotuvę negalim išeit, nes eis kartu būtinai arba dudų …
Ir mes su vaiku visur kartu einam, net iki parduotuvės, visur nori but su manim, priprato nuo mažumės, kad visada visur vezuosi, tai ir nori, gryzus iš parduotuvės į namus įeiti ziaurei sunku, lekia po kiemą, net persirengti nenori, klykia, draskos, tai būnam lauke, gyvenam nuosavam name, tai su kiemų problemų nera😊
O jūsų mažyliai turi kokių nors keistų nusiraminimo, migdymosi būdų?
Pirmas sūnus mano ausis krapštinėt ir laikyt mėgsta, tai jau galvojau, kad blogiau negali būt. Bet mažasis plaukus suka tarp pirštų 🤦🏻♀️ žodžiu, kiekvienas rytas prasideda tuo, kad surankioju išrautus plaukus iš patalynės, ir jau ant tiek kantrybės nebėr paskutiniu metu 😤 jei ištraukiu ranką, prasideda verksmai. Sakau, gal kokį peruką nakčiai dėtis ar lėlę šalia guldyt 😂 juokas juokais, bet kartais atrodo, kad nupliksiu, jei taip ir toliau
bateliai parašė:
O jūsų mažyliai turi kokių nors keistų nusiraminimo, migdymosi būdų?![]()
Pirmas sūnus mano ausis krapštinėt ir laikyt mėgsta, tai jau galvojau, kad blogiau…
Taaaaaaip. Man pesioja plaukus. Jau pradedu neleist
bateliai parašė:
O jūsų mažyliai turi kokių nors keistų nusiraminimo, migdymosi būdų?![]()
Pirmas sūnus mano ausis krapštinėt ir laikyt mėgsta, tai jau galvojau, kad blogiau…
Mes nukirpom plaukus. Sukdavo tiek, kad pirštus susukdavo, gelbėt reikdavo. Prieš vasarą nusprendėm nukirpti plaukus trumpiau, tai baigės įprotis.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai