Kitikat parašė:
Kokius vezimukus planuojat pirkt ar jau turite? As vis ziurineju tuti,ka apie ji manot?
Aš nusipirkau cybex priam manevringas ir nėra sunkus
Kitikat parašė:
Kokius vezimukus planuojat pirkt ar jau turite? As vis ziurineju tuti,ka apie ji manot?
Aš nusipirkau cybex priam manevringas ir nėra sunkus
Kitikat parašė:
Aš xlander pirkau
Kitikat parašė:
Cosatto. Jau nusipirkau 😉
justinameskelyte parašė:
Aš nusipirkau cybex priammanevringas ir nėra sunkus
![]()
Taip pat butent si ziuryneju jus visa komlekta pirkote 4in1? Man labai patinka automobiline kedute kur perkelus leliu tiesiai ant ratuku galima ir dizainas liux 🤩tai pat ju vezimai kartu su dizaineriais kurti grazus 🥰
Vezima planuoju pirkt sausi vasari .
Kitikat parašė:
Vakar nusipirkome tutis viva life limited, su gera akcija visai😊 šiaip juda smagiai, lopšiukas tikrai didelis, kiti niuancai pasimatys naudojant greičiausiai 😊 kaip sako kad sunkus, tai pats lopšiukas sveria tik 2,9kg su vaikučiu aišku bus ką panešti, bet kad kiti dar sunkesni būna?
Svajonėspildosi parašė:
Taip pat butent si ziurynejujus visa komlekta pirkote 4in1? Man labai patinka automobiline kedute kur perkelus leliu tiesiai ant ratuku galima ir dizainas liux …
Dėl grožio tai tikrai pritariu, turbūt man buvo pats gražiausias šitas vežimas iš visų apžiūrėtų, tik kad neatitiko mano poreikių pilnai
Kitikat parašė:
Mes tutis uno+ nusipirkom. ☺️ Erdvus, lengvai viskas susideda, kol kas pavažinėta tik kambaryje, todėl sunku daugiau ką ir pasakyti, viskas pasimatys naudojant. 🙂 Kas dėl svorio, gal ir nėra pats lengviausias, bet mes gyvenam name, tai mum tas nekliudo. 🙂
Svajonėspildosi parašė:
Taip pat butent si ziurynejujus visa komlekta pirkote 4in1? Man labai patinka automobiline kedute kur perkelus leliu tiesiai ant ratuku galima ir dizainas liux …
Mes Cybex Cloud z kedutes pirkom ir Bugaboo vezima
Maria1985 parašė:
Sveikos. Kaip su Covidu- niekas nesusiduret? Mano vaiko darzelio aukletoja susirgo, teigiamas testas, vaikas buvo darzelyje , tiesoginis kontaktas, tai izoliuojasi …
As persirgau 🤷♀️ Bet sakyciau is lengvesniu formu.. baisia sloga apie savaite turejau, viena nakti baisiai dubens kaulus lauze, viena diena temp 37.2 ir tik tiek. Dariausi antikunu susidaryma, tai turiu susidariusius, sake galiu but rami iki gimdymo🤗
Šilo_uoga parašė:
Dėl grožio tai tikrai pritariu, turbūt man buvo pats gražiausias šitas vežimas iš visų apžiūrėtų, tik kad neatitiko mano poreikių pilnai![]()
Bet jis ne tik grazus ,bet ir patogus,manevringas klausiau pora mamyciu kas turi,tai trukumu nerado jame.
O kas jums neatitiko ?