Nežinomaa parašė:
Mamytės ar imetate
sūltinio kubelių į vaikučio daržovienė su mėsa?
O kam deti sultinio kubeli? Kubeliai su daug druskos, o dabar pats svieziu darzoviu, prieskoniu sezonas! Naudokites svieziais produktais
Nežinomaa parašė:
Mamytės ar imetate
O kam deti sultinio kubeli? Kubeliai su daug druskos, o dabar pats svieziu darzoviu, prieskoniu sezonas! Naudokites svieziais produktais
Nežinomaa parašė:
Mamytės ar imetate
Net patys jų nenaudojam. Jau nekalbu apie vaikus. Sudėtyje apie 50% druskos. Sudėtį pažiūrėkite. Skonio stiprikliai, krakmolas, kvapiosios medžiagos ir dar visokių nenaudingų medžiagų. Jeigu daržovienė su mėsa, tai ir būs puikus sultinys, daržovių ir mėsos. Naudojam grynų žolelių prieskonius patiekalui pagardinti
Eglelita parašė:
Sveikos, pasidalinkt ka maziukai valgo...
Musu praktiskai gyvas tik ant mesos,agurku, obuoliu, kai kuriu kosiu.Dar kai kada …
Manau neverta nerimauti. Galbūt pabandykite pasiulyti augalinių pienu produktus. Mano abudu nevartoja karvės pieno produktų dėl alergijos, tačiau mielai valgo ožkos pieno, mėgsta sojos pieną ir migdolų pieną 😊 o realiai tokie produktai kuriuos parašėte nėra blogai, pirmasis iki 2 metų pagrinde grikius su sparaginem pupelem ir jautiena/vištiena/kalakutiena valgė. Jokių problemų dėl to nebuvo, na dar ožkos pienas, vėliau prisidėjo augaliniai pienai. Mažasis mėgsta bulves, retkarčiais grikių košę su mesyte, bananus labai valgo, blynus, makaronus, agurkus, įvairius vaisius, mėsos nelabai mėgsta, pakramto ir ismeto, tai tas nelabai gerai, bet stengiuosi blenderiuoti 😄 Manau svarbu, kad valgo apskritai 😄 o bandėte sutrinti pieną su kokiais vaisiais, arba į košę įpilti? Gal vaikui grynas nepatinka 🤔 dar galima šiek tiek medaus jei toleruoja 😊
Natali Ja parašė:
Net patys jų nenaudojam. Jau nekalbu apie vaikus. Sudėtyje apie 50% druskos. Sudėtį pažiūrėkite. Skonio stiprikliai, krakmolas, kvapiosios medžiagos ir dar visokių …
As irgi stengiuosi nenaudoti, bet kartais norisi įdomesnio skonio, tai dedu 1 kubelį natures compagne, šitie geriausi kokius radau, ekologiški skaitosi. Bet ir tai į 6 litrų puodą 1 kubelį. Jei tik mažajam verdu tai dedu ziupsni druskos. I košes pilu 1 v.š. alyvuogiu aliejaus. Nemanau, kad vaikui reik tu kubelių maiste ir kad reikia nuo pat mažumės prie visokių kubelių pratinti.. Vaikam apskritai kuo natūraliau tuo geriau, druskyte, aliejus, žolelės ir užtenka 😊
Minimalistė parašė:
As irgi stengiuosi nenaudoti, bet kartais norisi įdomesnio skonio, tai dedu 1 kubelį natures compagne, šitie geriausi kokius radau, ekologiški skaitosi. Bet ir tai …
Pilnai su jumis sutinku. Ir dar pridėsiu 🙂 Vaikai turi dvigubai daugiau skonio receptorių, ir skonius jaučia stipriau. Jiems tikrai nereikia tiek prieskonių, kiek mums, suaugusiems
Nežinomaa parašė:
Mamytes o kokias pastas naudojate vaikams valyti dantukus?![]()
Abiems vaikams naudoju si dantu geli, yra vaistinese pirkti, as perku is euro vaistines 😊
Na mamos, pasigirsiu😄 Mano vaikas jau 2 mėn lanko darželį ir visą šią savaitę po pilną dieną, su pietų miegu ir visais kitais reikalais. Dieve mano kiek streso turėjau. Net ir ašarą išspaudžiau, kai visai dienai palikt vežiau🙈 Jis jau turi kažkokį savo gyvenimą be manęs😳 Jis kažką veikia, o man nepasakoja😳😄 Žodžiu, stiprybės visoms, kurioms artėja šis ypatingas etapas😊
Red_Flower parašė:
Abiems vaikams naudoju si dantu geli, yra vaistinese pirkti, as perku is euro vaistines 😊
Ir aš abiem šitą 🙂
Papildysiu.
Pirmam valiau Weleda geliu iki 3m, po to stomatologė rekomendavo rinktis dantų pastą su fluoru. Nes bakterijų tokiame amžiuje jau daugiau, ir pastos be fluoro nelabai veiksmingos.
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai