mech23 parašė:
Su pirmu susitraukinejo nuo 20 aavaiciu, isnesiojau iki 40, dabar taip pat susitraukineja, kai per diena buvo 30 susitraukimu, vaziavau tikrintis - viskas gerai. Ma…
lygiai tas pats ir man🙂
mech23 parašė:
Su pirmu susitraukinejo nuo 20 aavaiciu, isnesiojau iki 40, dabar taip pat susitraukineja, kai per diena buvo 30 susitraukimu, vaziavau tikrintis - viskas gerai. Ma…
lygiai tas pats ir man🙂
aurelijona parašė:
Kaip gyvuojat per tokius karščius, ka geriate, valgote.... Man apetitas visai dingo... Sekina labai, nors niekada nesiskundziau šiluma...
Labas! Ženkliai sunkiau nei būdavo be pilvo, bet ačiū Dievui kol kas jokiu didesniu bėdū. Ir valgau ir miegu gana normaliai. Tik kai į veidrodį pasižiūriu ir pamatau kokia aš raudona savęs gaila pasidaro 🥹😃
Ieva1 parašė:
Vajei.. aš tai visai čiut atlaikau karščius, dar turiu problemą aukštą pulsą, tai visai negera darosi..😔
Vajei....
Sveikos, mergaitės! Gal kuri susidūrusi su venų varikoze ir klubo skausmu? Venos spaudžia kelią, o dubenį tiek nariai tos pačios kojos, kad jau kelintą dieną nepereinu per kambarius nenuglosčiusi visų baldų. Ašarų pakalnės kasdien, o namų ruošos darbai jau tikras įššūkis. Daktarė atostogauja, bet tikriausiai nieko ir nepasakytų apart to, kad nervai užspausti, o ir procedūrų tikriausiai jokių neskirs. Mankšta ir baseinas atkrenta, nes mano mieste nieko panašaus nevyksta, o privažinėti kitur finansai neleis. Tai gal kuri esate radusi kokių gelbėjančių mankštų namų sąlygomis? Dar tik 27 savaitės, o jau nuo proto baigiu nušokti.😭🤧
Svrikutes. Man 26 sav. Labai skauda tarpukoji.... Tinsta kojos stengiyos pakelt vis ar pagulinet. Jei guliu netinsta kojos bet iššukis atsistoti nes tas twrpukojo skausmas kartais prabundu net nakty. Pas gydytoja penktadieni reikes pasibedavoti.... Bet aplink visi cia sako kad normalu... Siaio jauciuos as neblogai jei ne tas tarpukojis. Kazkaip galvojau siuo metu kad didesnis pilvas bus 😁 miegu neblogai tik tas toleto nuolatinis lankymas jau nusibodo...
Ivanuska123 parašė:
Svrikutes. Man 26 sav. Labai skauda tarpukoji.... Tinsta kojos stengiyos pakelt vis ar pagulinet. Jei guliu netinsta kojos bet iššukis atsistoti nes tas twrpukoj…
Sveika, na man irgi panašiai, lyg pilnas tarpukojis vinių butų pridetas... 🤦♀️ Gal koks nervas užspaustas... Pas gine kita savaite tik....
Sveikos merginos, iškilo klausimas/diskusija. Kalbėjomės su vyru ir jis pasakojo, kad jo draugo šeima nesenai susilaukė lėliuko ir buvo pasisamdę dulą. Jiems ji buvo labai pravarti, tad ale rekomendavo ir mums. Bet aš kažkaip biški skeptiškai žiūriu į tai ar tikrai ten jos gimdymo metu reikia? Na suprantu, prieš, po kažkokių konsultacijų, patarimų gal ir taip. Kokia jūsų nuomonė? Gal jūs taip pat naudojatės dulos paslaugomis, gal galite pasidalinti savo patirtimi? 💐
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai