mel@nija parašė:
naudoju juros vandeni Otribaby
Traukiu su siurbtuku irgi otri baby bet tie filtriukai vienkartiniai tai 4 pokus s…
O ar i lauka einat su slogyte?
mel@nija parašė:
naudoju juros vandeni Otribaby
Traukiu su siurbtuku irgi otri baby bet tie filtriukai vienkartiniai tai 4 pokus s…
O ar i lauka einat su slogyte?
Sveikos, mamytes. Su Naujaisiais metais visas
Noreciau patarimu. Mergyte kovoja su pilvo skausmais, ko pasekoje, ja pavyksta nakciai uzmigdyti tik apie 23h..keliasi tada 11h (3 nubudimai valgyti). Su pirmu vaikeliu jau taip buvo ir yra iki dabar (2 su puse metu), kad migdom po valanda ir daugiau nakciai ir nebenorim, kad su sese taip butu, nes labai vargina. Gal kas ka patartu kaip uzmigdyti vaika anksciau, kad jis ir anksciau tada keltusi? ❤️🙏 Maitinu mp, vyras sako, kad gal mazyle alkana, nes vis iesko kruties jei jis ja migdo, (nors buna pavalgius pries valanda kaip ir sociai) ir siulo primaitinti kazkiek misinio, gal tada lengviau uzmigs ir miegos ilgiau, sociau. Ka manote is patirciu savo? Pirmagimi maitindavau kas 1,5h iki metu ir 3 men, tai tas labai irgi vargino, panasu, kad gali taip but ir su mazaja, nes valgo kas 2,5h po 5-7min, tai gal misinukas prailgintu tarpa? Noreciau maitint kas 3h. Zodziu keli klausimai gavosi
bitinelis parašė:
Sveikos, mamytes. Su Naujaisiais metais visas![]()
Noreciau patarimu. Mergyte kovoja su pilvo skausmais, ko pasekoje, ja pavyksta nak…
Kiekvienas vaikas individualus. Maniske uzmiega 24h ir keliasi 9-10h. Nakti maitinu kas 2h, dienos metu non stop. Kabojimas ant kruties nereiskia, kad vaikas alkanas.
Zinoma, uzpilsit misinio ant virsaus miegos ilgiau, tik klausimas ko jums reikia.
Kad keltusi anksciau, tai bandykit rezima keisti, t.y. dienos metu gal miego trukmes koreguokit, zadinkit. Pavargs, nores anksciau miegoti eiti.
Bet siaip, kaip 5sav vaikui, sakyciau, gal daugokai norit, rezimu dar nelabai yra. Tiesiog tenkinkit jo poreikius
tai nelengva.
Asta_K parašė:
Mums panašiai buvo kai turėjom hormonini bėrima dar ir dabar tose vietose šiurkšti odelė. Bet pas mus nebuvo ant pilvuko. Buvo veidukas galvyte ir kakliukas išberta…
Va va, labai siurksti odele ties kaklouku ir virsutine dai krutines.. tai matyt bus hormoninis, man su sunum taip nebuvo..
bitinelis parašė:
Noreciau patarimu. Mergyte kovoja su pilvo skausmais, ko pasekoje, ja pavyksta nak…
Aš maitinu mp+pm. Mišinys tikrai prailgina tarpus tarp valgymu. Bet yra didelė tikimybė, kad jei pradėsit duoti mišini ji nebemokės teisingai žysti 😒 Gali tekti kartais nusitraukinėti, kad pieno nemažėtu. Aš sakyčiau bent kol kas likit prie pienuko, nes tiek ligu aplink, o mamytės pienas saugo vaikučius. Beje kai kurios mamos mišinio duoda tik prieš guldydamis kūdiki nakčiai. Gal irgi variantas?
bitinelis parašė:
Jei teisingai supratau, tai tik 5-7 min valgo? Tuomet pabandykite ilgiau maitinti, gal nespėja pasiekti riebiojo pieno.
First_time_mom parašė:
Jei teisingai supratau, tai tik 5-7 min valgo? Tuomet pabandykite ilgiau maitinti, gal nespėja pasiekti riebiojo pieno.
arba/ir kita karta duokite ta pačia krūti
bitinelis parašė:
Na maniske tikrai neuzmigtu jei butu tik pries valanda valgius ir dar nakciai. Manau tokiem maziukam per ilgas tarpas del to ji ir iesko.
Sveikos mamos, o man klausimas iš psichologinės pusės 🙈 kaip Jūs išgyvenat / raminat save po sunkių naktelių? 3 naktys buvo puikios, o vakar vėl kažkas pilveliui ir ašarėlės keletą valandų, nuo puse 2 iki 8 ryto vėl ramybėlė (tik kėlimasis valgyti 3k). Bet ši diena tai jau nežinau niūresnė nei niūri... Atrodo kažką ne taip darom, gal kažkaip kenkiam vaikeliui 🙈 Nors suprantu , kad tai reikia išgyventi ir būna blogiau, bet kaip tai ištverti? Gal turit kokių patarimų kas padeda Jums susitvarkyti su emocijomis?
S4ulutis parašė:
Sveikos mamos, o man klausimas iš psichologinės pusės 🙈 kaip Jūs išgyvenat / raminat save po sunkių naktelių? 3 naktys buvo puikios, o vakar vėl kažkas pilveliui ir…
Paprašykit,kad vyras pabūtų su vaiku,o jūs kad ir eikite nusiprauskite po dušu ir apie nieką negalvokite arba važiuokite apsipirkti😊man tas padeda po sunkių dienų ar naktų.dar pasivaikščiojimas lauke,kad ir su vaiku padeda man,bet dabar kai tokie orai tai nėra kaip🙈
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai