AušraGoš parašė:
Aš mačiau kad nuskaičiavo, bet nesusiprotėjau kad ir nuo kasmėnesinių nuskaičiuosgalvojau kad atsiuntė paskaičiavimus jau atėmus mokesčius.... o pasirodo ne :/…
Na as nuskaiciavau 21proc, bet vistiek man pasirode maziau
AušraGoš parašė:
Aš mačiau kad nuskaičiavo, bet nesusiprotėjau kad ir nuo kasmėnesinių nuskaičiuosgalvojau kad atsiuntė paskaičiavimus jau atėmus mokesčius.... o pasirodo ne :/…
Soony parašė:
Man skaičiuoja taip: 110 (paskaičiuotas dienos mokestis) × 78% (neperleidžiamas mėnesis) × 19 d.d (kadangi už sausį man gavosi tik 19 darbo dienų) - 21proc. Tai kaip ir atitiko gautą suma
Aguona2023 parašė:
Mano kudikis išaugo Columbia (0-3mėn). Kokį rūbą laukui planuojat pirkti sekantį?
Columbia pavasarini kombi uzsisakiau. Laukiu,kol atsius kad isirikint,ar tikrai bus geras ir ne per siltas
Oksana D. parašė:
Columbia pavasarini kombi uzsisakiau. Laukiu,kol atsius kad isirikint,ar tikrai bus geras ir ne per siltas![]()
o kaip atrodo Columbia pavasariui? randu tik žieminius. Gal nuorodą arba foto galit atsiųsti?
Aguona2023 parašė:
o kaip atrodo Columbia pavasariui? randu tik žieminius. Gal nuorodą arba foto galit atsiųsti?
Columbia Powder Lite Reversible Bunting dvipusis kombinezonas. Vienur rašo,kad jis žieminis, kitur - kad pavasarinis, tai nžn. Randu, kad nuo -2 iki +15 laipsniu tinka, tai,manau, pats tas.
AušraGoš parašė:
Pervedė ir man iš sodros, pagal mano paskaičiavimus man trūksta kelių šimtų eurų :/ bet pagal sumą čia tie didesnio tarifo pinigai (ale už neperleidžiamus mėnesius)…
O skaičiavote tik darbo dienas (kurias reikia padauginti iš draudžiamų pajamų dienos vidurkio ir 78%)? Išsimeta savaitgaliai ir šventinės. Ir ar mokesčius atskaitėte? 15% GPM ir 6 PSD%. Nes man pervedė, tai sutampa su mano paskaičiavimais. Be to, Sodra irgi pateikia paskaičiavimus kartu su formule.
Oksana D. parašė:
Aha,aš irgi išmoką gavau. Ir kai supranti,kad du mėnesius bus normali,o po to tik 45% (aš du metus pasirinkau), tai ojojoj🙈 nu bet nieko čia nepadarysi. Užtat su va…
Iš lopšinių aš tik vieną atsiminiau - "Miki vaikuti brangus". Bet irgi ties antro posmelio viduriu uzstrigau 😅 teko internete žodžių paieskoti ,😂😂😂
Kadushke parašė:
Iš lopšinių aš tik vieną atsiminiau - "Miki vaikuti brangus". Bet irgi ties antro posmelio viduriu uzstrigau 😅 teko internete žodžių paieskoti ,😂😂😂…
O mūsų jau porą dienų pagrindinė lopšinė yra "Luktelk". 😂
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai