Simoleta parašė:
Sveikos, pasidalinkit kiek jusų vaikučiai suvalgo per parą ml. Labiau aktuolu kurios maitinat vien mišinuku
Apie 750 -800 ml
Simoleta parašė:
Sveikos, pasidalinkit kiek jusų vaikučiai suvalgo per parą ml. Labiau aktuolu kurios maitinat vien mišinuku
Apie 750 -800 ml
spogee parašė:
Ar nuo vitamino D gali pusti pilva ? Arba čia tik sutapimas ar kas bet kaip pradėjau duoti D vitaminą labai pūsti pilvą pradėjo, net iš miegų atsikelia išsibezda ir…
Neduodu vitamino D, bet tas pats, uzeina kartais kad uzsiklykia ir issiperdzia, kokia savaite taip jau. Bet dideliu isteriju nebuna, tam kqrtui uzklykia tik
DadiKA parašė:
Neduodu vitamino D, bet tas pats, uzeina kartais kad uzsiklykia ir issiperdzia, kokia savaite taip jau. Bet dideliu isteriju nebuna, tam kqrtui uzklykia tik
O galima paklausti kodėl vitamino D neduodate?
Labas kaip jūsų vaikučiai miega per karščius, mano dukrytė vakar vos po 15-30min nusnausdavo o šiandien miega beveik visa diena tik pavalgo ir vėl snaudžia ar reiktų sunerimti 🤔🤔🤔
Ar ilgėja naktinio miego laikas tarp valgymų? Ar keliate naktimis jei miega ilgiau nei 3 val? Mums dabar 2 mėn ir pradėjo ilgėti laikas buvo nuo 2-3 val. Dabar nuo 3 iki 5 val pirmo naktinio miego paskui keliasi dažniau.
Ar jau rašėte prašymus vaiko auginimo atostogu kur pildome sodroje ir darbovietėje ar tik sodroje nepamenu kaip buvo ankščiau. Jau artėja pratęsto biletenio laiko pabaiga noriu žinoti kada reikia pildyti ir pateikti prašymus
22edita parašė:
Labas kaip jūsų vaikučiai miega per karščius, mano dukrytė vakar vos po 15-30min nusnausdavo o šiandien miega beveik visa diena tik pavalgo ir vėl snaudžia ar reikt…
Dėl prašymo man baigėsi liepos 14 tai jai užpildžiau tiek darbe tiek sodroje
Simoleta parašė:
6sav mums. Apie 700-740ml per para
Simoleta parašė:
Labai įvairiai , vieną dieną apie 800ml kitą dieną 1100ml ☺️
Lina199001 parašė:
O galima paklausti kodėl vitamino D neduodate?
Sveiki, vitaminas d duodamass po kraujo tyrimų, ar profilaktiškai?Įdomu kaip pirmakarteii būsimai Mamytei
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai