jurate1991 parašė:
patarkit,as pradejau savo maze primaitinti nuo 3,5menesio...na del atpilinejimo ir t.t.
valgom darzoviene ir retkarciais grudines kosytes...
kada mesite isvesti?
7 menesiu ar anksciau?![]()
mes pradejom valgyt nepilnai 6 men
jurate1991 parašė:
patarkit,as pradejau savo maze primaitinti nuo 3,5menesio...na del atpilinejimo ir t.t.
valgom darzoviene ir retkarciais grudines kosytes...
kada mesite isvesti?
7 menesiu ar anksciau?![]()
mes pradejom valgyt nepilnai 6 men
imikkk parašė:
as ir eisiu kose makaluot![]()
kokia virsi?
p.s.juk as tau nesakiau kad uzvakar valgem kodletus ir biskiukai mazajai daviau tai biskiuka po biskiuka ziuriu visa suvalge
nuvaziavo iki Arturo jis valge ten vel prase
sveikos
nu ir priplepejot per 2dienas
as tai irgi snd nuo ryto ant koju,jau spejau i Tesco apsipirkti,namus susitvarkyti ir pietus jau paruosti
netveriu dziaugsmu,mama atvaziuos i svecius,pagaliau su anukele susipazinti
mamos gimtadienis sausio 19 diena,tai va sumastem su broliu nupirkom bilieta,nors ji dar to nezino
is laimes net verkti noriu
kaip jus laikotes?
tiesa Domeda sveikinimai
susilaukus dukrytes
Gintaryte parašė:
sveikos![]()
nu ir priplepejot per 2dienas![]()
as tai irgi snd nuo ryto ant koju,jau spejau i Tesco apsipirkti,namus susitvarkyti ir pietus jau paruosti
![]()
netveriu dziaugsmu,mama atvaziuos i svecius,pagaliau su anukele susipazinti![]()
mamos gimtadienis sausio 19 diena,tai va sumastem su broliu nupirkom bilieta,nors ji dar to nezino![]()
is laimes net verkti noriu![]()
kaip jus laikotes?
tiesa Domeda sveikinimaisusilaukus dukrytes
![]()
oi kokio saunios zinios
as ir netrukus ziuresiu mamai ir broliui pirkti bilietus atskristi, nes db jau pradeda issisukineti, kad gal pinigu nebus
o as noriu ju cia
Gintaryte parašė:
sveikos![]()
nu ir priplepejot per 2dienas![]()
![]()
netveriu dziaugsmu,mama atvaziuos i svecius,pagaliau su anukele susipazinti![]()
mamos gimtadienis sausio 19 diena,tai va sumastem su broliu nupirkom bilieta,nors ji dar to nezino![]()
is laimes net verkti noriu![]()
kaip jus laikotes?
tiesa Domeda sveikinimaisusilaukus dukrytes
![]()
sveika
na ir greita tu
na tai faina kad kas atvaziuoja,pas mane irgi pries sventes mama buvo tai lb gerai buvo
o del gimtadienio tai nedaug ir skiriames mes,nes mano 12d
Kasharas parašė:
oi kokio saunios zinios![]()
![]()
as ir netrukus ziuresiu mamai ir broliui pirkti bilietus atskristi, nes db jau pradeda issisukineti, kad gal pinigu nebus
o as noriu ju cia
![]()
man tai net sirdis sokineja,mano mama yra mano geriausia drauge pasaulyje ir taip ilgai laukiau kol galesiu su ja kartu dziaugtis mazu stebukleliu kuri turiu
o kas liecia bilietus tai taip pigiai sumokejom,180lt i abi puses,vasario 1 dienai
zinoma,kad faina kai seima atvaziuoja ir aplanko,as niekada savo tevu taip nevertinau ir nesiilgejau iki kol isvaziavau i Anglija...kiekvienas susitikimas kupinas dziaugsmo ir asarau
galaxyy parašė:
sveikana ir greita tu
na tai faina kad kas atvaziuoja,pas mane irgi pries sventes mama buvo tai lb gerai buvo
![]()
![]()
o del gimtadienio tai nedaug ir skiriames mes,nes mano 12d
![]()
![]()
su artejanciu gimtadieniu tada tave
imikkk parašė:
o name tik jus dviese gyvenat? ir namo nuoma men 320?ar cia tik dviems? nesuprantu....mes tai nuoma mokam 675
Mes mėnesiui nuomą mokam 680 sv. taxai 103 sv. vanduo pusmečiui apie 200 sv. elektra mėnesiui 40 sv. dujos pildomos ir mums NEKOMPENSUOJA.
Gintaryte parašė:
man tai net sirdis sokineja,mano mama yra mano geriausia drauge pasaulyje ir taip ilgai laukiau kol galesiu su ja kartu dziaugtis mazu stebukleliu kuri turiu![]()
o kas liecia bilietus tai taip pigiai sumokejom,180lt i abi puses,vasario 1 dienai![]()
zinoma,kad faina kai seima atvaziuoja ir aplanko,as niekada savo tevu taip nevertinau ir nesiilgejau iki kol isvaziavau i Anglija...kiekvienas susitikimas kupinas dziaugsmo ir asarau![]()
sake, kad iki kovo pradzios dideles nuolaidos, as vakar ziurejau tai man tas malonumas kainuos apie 360 ir plius korteles moekstis
aisku neziureejau dar i liverpuli, gal ten pigiau iseis
pradeda maniskis jau dirbt, tai greit asigausim ant pinigu ir reikes pirkt
Kasharas parašė:
sake, kad iki kovo pradzios dideles nuolaidos, as vakar ziurejau tai man tas malonumas kainuos apie 360 ir plius korteles moekstisaisku neziureejau dar i liverpuli, gal ten pigiau iseis
pradeda maniskis jau dirbt, tai greit asigausim ant pinigu ir reikes pirkt
![]()
sekmes tavajam naujajam darbe
ar jau uzsisakei vestuvine suknyte?ir tiesa kada didzioji diena?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai