akmaya parašė:
Dėl svorio tai tiesa, kad nuo organizmo priklauso. Man vyras vis sakydavo, tu nesijaudink, numesi po gimdymo..mhmjau beveik metai, o svorio papildomo 10kg, nei …
O kiek priaugote? Aisku jei galite atsakyti
Svorio augimas nėštumo metu skiriasi priklausomai nuo moters sudėjimo ir galybės kitų faktorių. Tačiau dauguma nėščiųjų priauga 10–12,5 kg. Skaityti
visą straipsnįakmaya parašė:
Dėl svorio tai tiesa, kad nuo organizmo priklauso. Man vyras vis sakydavo, tu nesijaudink, numesi po gimdymo..mhmjau beveik metai, o svorio papildomo 10kg, nei …
O kiek priaugote? Aisku jei galite atsakyti
Plytva parašė:
Man eina 34 sav, priaugus tik 4 kg, nors rastas ale GD, bet cukrus normose valgau viską ką noriu, o svoris neauga nors tu ką. Jau net neramu, atrodo kad ir vaikelis…
Manau gydytojai mato ar vaikeliui viskas gerai. As jums pavydziu, kad svorio nepriaugat
Plytva parašė:
Man eina 34 sav, priaugus tik 4 kg, nors rastas ale GD, bet cukrus normose valgau viską ką noriu, o svoris neauga nors tu ką. Jau net neramu, atrodo kad ir vaikelis…
Gal jus pati sukudot ? Buna, kad leliukai apvalgo mamas 😊.
gita18 parašė:
Gal jus pati sukudot ? Buna, kad leliukai apvalgo mamas 😊.
Is veido apkudus, bet kad labai lyg ir ne. Prieš nėštumą svėriau 53 kg, dabar 57 kg. Pilvas auga, gydytoja kažkokių blogybių nemato. Vaziuoju 19 d i Klinikas, tai echo darys bus matyt kaip lelyte auga.
Ligit@ parašė:
Manau gydytojai mato ar vaikeliui viskas gerai. As jums pavydziu, kad svorio nepriaugat![]()
Na žinokit, kaip neauga, tai vel nekas. Su pirmais nestumais priaugau po 9 kg. Su šiuo gal nei tu nebus🙄
Plytva parašė:
Is veido apkudus, bet kad labai lyg ir ne. Prieš nėštumą svėriau 53 kg, dabar 57 kg. Pilvas auga, gydytoja kažkokių blogybių nemato. Vaziuoju 19 d i Klinikas, tai e…
Viskas bus gerai! Dziaukites
Ligit@ parašė:
Skaitau komentarus ir atrodo kad visos minimaliai priauga svorio. Man ne kazkakarantinas (maziau judu, darbas is namu) + nestumas + esu linkusi apvaleti.
Jūs tokia ne 1 🙈 karantinas ir man koją pakišo, išsiderinau iš ritmo ir bum,šoko svoris kaip net baisu
dkristina parašė:
Kaip kovojat su galvos skausmu? Nu sakes kasdien aplanko.. vaistu kaip ir negalima.
Paracetamolis, grynas oras, vanduo, vėsus dušas, kompresai. Man paskutinį kartą baisiai skaudėjo, kavos šiaip negeriu, bet išsimaudžiau vėsiam duše ir išgėriau puodelį nestiprios kavos, nurimo..
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai