2020.05.30 22:13 (prieš 6 m.)
Man šeštas mėnuo prasidėjo. Atrodo, pilvelis auga dienom
truputį šokas užlipus ant svarstyklių būna, nes gyvenime tiek daug nesvėriau kiek dabar, iki nėštumo svėriau 62kg ir jau tai buvo riba, kai pradėjau žiūrėtis maistą ir sportuoti,nes jaučiausi storuuulė, pirmus tris mėnesius pravėmiau sąžiningai ir beveik nevalgiau, ir svoris smuko iki 58, o kai prasidėjo geri laikai be vėmimo rūgštim ir oru, tai vėl šovė į viršų kilogramai. Dabar sveriu 67kg, esu aukštoka (172), bet viskas linkę ant užpakalio kauptis, tai biškį liūdna, kad kelnės nei vienos ne tik dėl pilviuko nesueina, bet ir šikniukas nebelabai įsimontuoja
Šiek tiek sunku persiorentuot drabužių pirkime. Esu gana išranki, tai ir taip sunku rast kas patinka, bet randi, atrodo,vaaa, koks fainas, reikia imt, o paskui tik pagalvoju, kad palaaauk, netiks prie nėštumo, verš, spaus arba juokingai atrodys, tai taip ir lieku garderobo neatsinaujinus
maisto prasme savęs neberiboju labai - nematau prasmės tame. Jei norisi saldainių ar bandelės, ar tai traškučių - tai ir suvalgau, ir neengiu savęs už tai. Vienintelis dalykas, ką riboju - tai ledai. Galėčiau kilogramais valgyt per dienų dienas. Iš esmės man savotiškai net smalsu kaip atrodysiu gale nėštumo, jaučiu, būsiu meškutė kaip reikalas