.Lėlytė. parašė:
Nejuokaukit...geriausia dieta- sportas ir sveika mityba
Tai ne toje grupėje esat😁
.Lėlytė. parašė:
Nejuokaukit...geriausia dieta- sportas ir sveika mityba
Tai ne toje grupėje esat😁
-Deimante- parašė:
Sveika pasidalink gal ir kitas ikvepsi![]()
Tai va, bandziau ta dieta kelis kartus! Na rezultatai visokie buvo! Kada griezciau laikiaus- daugiau praradau kg , kada nukrypimu buvo -maziau . Bet man silpnumas buna jos laikantis. Manreikia angliavandeniu, pradzia gera, super viskas, o paskui krentu i apatija ir energijos truksta ziauriai. Bet labai gerai kam reikia skysscius isvaryti is organizmo, pora kg prarasti , na gal kas fali ilgiau laikytis tai pasidalinkit kaip energijos neprarasti ???
Aš po pirmo gimdymo laikiausi 8mėn. Numečiau 11kg.bet aš labai savęs nekankinau, vasarai atėjus uogų neatsisakiau. Šiaip po šios dietos pakeičiau mitybą. Mesa tik su daržovėmis, duona ir jps gaminiai retenybė racione. Po didesnių puotų darydavau baltimines dienas. Ši dieta gerai tuom, kad pasidailini formas ir man kaip startas į mitybos keitimą. Dariausi įvairių saldumynų pagal dukaną, tai visai liuks buvo. Man bėda šioje dietoje, kad negaliu pieno produktų, bet galina rasti alternatyvų
Linamalvina parašė:
Tai va, bandziau ta dieta kelis kartus! Na rezultatai visokie buvo! Kada griezciau laikiaus- daugiau praradau kg , kada nukrypimu buvo -maziau . Bet man silpnumas …
Aš taip pat jos laikaisi prieš kokius gal 3 metus. Tai svoris tikrai krito viskas puiku ir "bumerangu" negryzo bet man tikrai paskui buvo jau bjaurus tas maistas ir po truputį gryzdavau į racioną... Bet pamenu iš pradžių tai savijauta prasta buvo...
Tai va ir as kiausiniu, lieso surio paskui ilgai nenorejau. Man salotos butinos . As zoledis ir mesos visai mazai valgydavau. Bet is tiesu tai padejo atsikratyti lai kuriu nelabai geru iprociu. Bet savojauta tai neduok sviete. Tai tiesiog man depresija prasideda. Si karta po poros ataku dienu suvalgiau darzoviu su baltymiais! Nes kitaip vistiek kazko noriu ir viskas. Ir ka merginos su maistu darot? Mano beda ta kad paskui labai panasu maista valgau, ir pradeda atsibosti
Amberin parašė:
Labas rytas. Gal kas norėtų kartu šios dietos laikytis, aš startuoju šiandien;)
Kaip startas? ;)
Bamba parašė:
Kaip startas? ;)
Sveiki, šiame puslapyje esu naujokė. Norėčiau prisijungti prie besilaikančių Diukano dietos
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai