dukryte1 parašė:
Sveikutes, gal kas nesenei turejo planine cezario operacija ?
Aš prieš 4 savaites turėjau
Architektų g. 77, Šiauliaidukryte1 parašė:
Aš prieš 4 savaites turėjau
Snieguolė. parašė:
Aš prieš 4 savaites turėjau![]()
Ir kaip jauciates?kiek laiko gulejote ?ar atvykote pries diena operacijos ar kaip?
dukryte1 parašė:
Ir kaip jauciates?kiek laiko gulejote ?ar atvykote pries diena operacijos ar kaip?
Atvykau prieš dieną, jaučiuos puikiai. Gulėjau lygiai 2 paras. Patarčiau tikrai nebijot, nes tikrai nieko ten baisaus
personalas nuostabus, rūpestingas.
Snieguolė. parašė:
Atvykau prieš dieną, jaučiuos puikiai. Gulėjau lygiai 2 paras. Patarčiau tikrai nebijot, nes tikrai nieko ten baisauspersonalas nuostabus, rūpestingas.
Aciu labai uz padrasinima;) jau du turejau cp ,bet kazkaip trecias truputi gasdina;)o va norejau paklausti ar apie perisima niekas nieko nekalbejo?man gine uzsimine ,bet galvoju kad ne visi daro;)
dukryte1 parašė:
Aciu labai uz padrasinima;) jau du turejau cp ,bet kazkaip trecias truputi gasdina;)o va norejau paklausti ar apie perisima niekas nieko nekalbejo?man gine uzsimine…
Tai isvaziuojant namo perriš, o vėliau jau namie patys
vyras be jokių problemų pakeisdavo
dukryte1 parašė:
Aciu labai uz padrasinima;) jau du turejau cp ,bet kazkaip trecias truputi gasdina;)o va norejau paklausti ar apie perisima niekas nieko nekalbejo?man gine uzsimine…
Viso trys cp mvk, labai bijojau trečio, bet visjas puikiai, nesijaučiau kažkaip blogiau po visko, tik po trečio vaiko pati gimda susitraukinėja skaudžiau
perrišimo po trečio cp nesidariau, bet norint tokia galimybė yra
Snieguolė. parašė:
Tai isvaziuojant namo perriš, o vėliau jau namie patysvyras be jokių problemų pakeisdavo
![]()
Čia spėju narė klausė apie kiaušintakių perrišimą. Pataisykit mane, jei klystu, dukryte1
Spalvotuke parašė:
Čia spėju narė klausė apie kiaušintakių perrišimą. Pataisykit mane, jei klystu, dukryte1![]()
Taip teisingai apie kiausintakiu peririsima jei dauugiau vaiku nebeplanuoji;) cia as atsiprasau gal neaiskiai parasiau;)
dukryte1 parašė:
O jus turit kažkokių patalogijų? Ar savo noru cp jums darys?
gabriuuks95 parašė:
O jus turit kažkokių patalogijų? Ar savo noru cp jums darys?
As jau turejau 2 cezarius tai jau man ir pasake kad bus irgi cp.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai