Ingrida 1995 parašė:
Rytoj dar ryte darykite ir galite tyrimus pasidaryti, bet mano tokie testukai abu (vienam 7 metai, kitai 1.4 metukai) Sėkmės 🌹
Pasidariau šį rytą dar vieną testą, šį kart ne ant kasetinio. Rodo tą patį🤞🏼
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįIngrida 1995 parašė:
Rytoj dar ryte darykite ir galite tyrimus pasidaryti, bet mano tokie testukai abu (vienam 7 metai, kitai 1.4 metukai) Sėkmės 🌹
Pasidariau šį rytą dar vieną testą, šį kart ne ant kasetinio. Rodo tą patį🤞🏼
Tutute parašė:
Sveikos, mano ciklas dazniausiai budavo 29 dienu, dabar 32 diena, labai pykina. Dariausi nestumo testa, taciau neigiamas. Ar gali dar nerodyti nestumo? Dariausi su …
Per anksti dar pykinimui, ir pats laikas kad jau testas rodytų, tai tikėtina kad nesilaukiat, galbūt stresas ar koks kitas negalavimas 😊 tikiuos greit pagerės
Amelia9 parašė:
Per anksti dar pykinimui, ir pats laikas kad jau testas rodytų, tai tikėtina kad nesilaukiat, galbūt stresas ar koks kitas negalavimas 😊 tikiuos greit pagerės…
Ačiū už atsakymą 🙏🏼
Sveikos. Mano mm būna visada 6d. Paskutinės buvo rugsėjo 26d ir truko vos 2su pusę dienos. Poto pakraujavau nedaug spalio 7d. Planuojam leliuką daugiau nei pusę metų ... Nesu jauniklė, beto būtų pirmas nėštumas . Ar čia galėjo būti implantacinis kraujavimas ? Dariau nėštumo testą , rodė vos įžiūrima antrą juostelę. Bet jokių simptomų nejauciu. Tad per daug nesidziaugiu. Bijau nusivilti
Ina804 parašė:
Sveikos. Mano mm būna visada 6d. Paskutinės buvo rugsėjo 26d ir truko vos 2su pusę dienos. Poto pakraujavau nedaug spalio 7d. Planuojam leliuką daugiau nei pusę met…
Jokių simtomų ir neturi jaustis, jiems per anksti. Nežinau kaip jums, bet man buvo implantacinis kraujavimas, jis buvo anksčiau nei turėjo būti mėnesinės, buvo gal dieną ar dvi ir labai mazai kraujo, pora šaukštu max, tai tokia mano patirtis 😊
Ina804 parašė:
Sveikos. Mano mm būna visada 6d. Paskutinės buvo rugsėjo 26d ir truko vos 2su pusę dienos. Poto pakraujavau nedaug spalio 7d. Planuojam leliuką daugiau nei pusę met…
Na ta vos įžiūrima juostelė neatsiranda iš niekur, bandykit dar kartą testą pasidaryti
Amelia9 parašė:
Jokių simtomų ir neturi jaustis, jiems per anksti. Nežinau kaip jums, bet man buvo implantacinis kraujavimas, jis buvo anksčiau nei turėjo būti mėnesinės, buvo gal …
Man iki mėnesinių liko gera savaite.
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai