RobertaSs parašė:
Na ta vos įžiūrima juostelė neatsiranda iš niekur, bandykit dar kartą testą pasidaryti![]()
Tai dabar palauksiu kelias dienas ir bandysiu vėl daryti 🙂
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįRobertaSs parašė:
Na ta vos įžiūrima juostelė neatsiranda iš niekur, bandykit dar kartą testą pasidaryti![]()
Ina804 parašė:
Man ir rodė tada neryškų, o tą dieną kai mėnesinės jau ryškus aiškus buvo 😁🤞🏼 tai kantrybės kelias dienas ir gal sveikinsim
Amelia9 parašė:
Man ir rodė tada neryškų, o tą dieną kai mėnesinės jau ryškus aiškus buvo 😁🤞🏼 tai kantrybės kelias dienas ir gal sveikinsim
Mėnesinės turėtų būti spalio 20(21) d. Ciklas 26(27)d. Ziuresiu kaip bus
Amelia9 parašė:
Jokių simtomų ir neturi jaustis, jiems per anksti. Nežinau kaip jums, bet man buvo implantacinis kraujavimas, jis buvo anksčiau nei turėjo būti mėnesinės, buvo gal …
Rimtai taip gali but kad pora dienu gali patepliot likusiom pora dienu imi menesiniu?? Nes man turi prasidet menesines bet teplioja vos vos, o spenelius taip skauda. Bijau vel daryt tuos testus nes metus kaip prigadinus daug, o pas gine laukt bsk ilgai..
LoveSammy parašė:
Rimtai taip gali but kad pora dienu gali patepliot likusiom pora dienu imi menesiniu?? Nes man turi prasidet menesines bet teplioja vos vos, o spenelius taip skauda…
Na man buvo 5 dienas pries mm pasirodęs kraujas kadangi taip niekada nėra buvę iškart atkreipiau dėmesį ☺️
Amelia9 parašė:
Na man buvo 5 dienas pries mm pasirodęs kraujas kadangi taip niekada nėra buvę iškart atkreipiau dėmesį ☺️
Neigiamas, nors ir buvo nesaugiai😩 db isvis neprasideda tos menesines tik rudai tepa jau 3-4dienas
Gal durnokas klausimas, bet kaip dauguma kazin atliekat testa pvz jeigu galima apsysioti ir galima surinkus i indeli imerkti, kaip darot? Man atrodo, kad tas apsysiojimas toks netikslus, nes srove netiesi visada😂😂🫣 o surinkinejat slapima tik i surinkimo indeli? Nes cia svedijoje nerandu tokio specialaus pirkti🤔
Zaure parašė:
Gal durnokas klausimas, bet kaip dauguma kazin atliekat testa pvz jeigu galima apsysioti ir galima surinkus i indeli imerkti, kaip darot? Man atrodo, kad tas apsysi…
Aš kiek esu darius testu, tai tiesiog apslapinu testą, bet jei jus norit merkt tai tinka bet koks svarus indelis
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai