liviktorija1 parašė:
Sveikos norėčiau paklausti.Paskutinės mėnesines buvo Vasario19.Menesiniu dar nera Nestumo testa pasidarius po valandos tik šitaip rodo galima kažko tikėtis ar Ne…
Labiau panašu į išdžiūvimo linija 🤷♀️
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįliviktorija1 parašė:
Sveikos norėčiau paklausti.Paskutinės mėnesines buvo Vasario19.Menesiniu dar nera Nestumo testa pasidarius po valandos tik šitaip rodo galima kažko tikėtis ar Ne…
Labiau panašu į išdžiūvimo linija 🤷♀️
Waaida parašė:
Sveikos, jau ilga laiką bandom pastoti. Ar tikrai tai yra teigiamas testo atsakymas? Vienas testas atliktas vakar vakare kiti šiandien ryte
Faaaktas, kad tikrai teigiamas!
Sveikos,man menesines buvo vasario 24 diena,o ciklas buna nuo 28 dienu iki max 30 dienu.Tai nesuprantu vieno,menesines veluoja 8-10dienu,bet NT rodo neigiama ir siandien truputi pasirode kraujo ir maudzia pilvo apacia silpnai,maniau prasides mm,bet nera.Tai nezinau ne ka galvot,ryt skambinsiuos pasidaryt vizita pas ginekologa.Ar jums buvo taip?
Lina1234 parašė:
Sveikos,man menesines buvo vasario 24 diena,o ciklas buna nuo 28 dienu iki max 30 dienu.Tai nesuprantu vieno,menesines veluoja 8-10dienu,bet NT rodo neigiama ir sia…
Labas ☺️ jeigu mintis apie impantacini kraujavimą tai man jis pasirodė 3-4 dienas anksciau nei numatomos menesinės turėjo būti.. buna gi visokiu ciklo sutrikimų, mažų cistų ir pan. ginekologas viską pakomentuos
Sveikos mėnesinės turėjo būti balandžio 10d bet dar dabar jų nėra pasidariau penktadieni testą bet rodo neigiamas visas dienas skauda pilvą apačia lyg turetu būti menesines 23 dieną kovo buvo nesaugius lytinis aktas tada rodė kad yra vaisingos dienos galvoju gal jums yra buve taip kad ne iškart parodo teigiama ar čia tiesiog tik veliuoja mėnesinės nesuprantu kodėl tas visas dienas skauda pilvo apačią ?
Lina1234 parašė:
Sveikos,man menesines buvo vasario 24 diena,o ciklas buna nuo 28 dienu iki max 30 dienu.Tai nesuprantu vieno,menesines veluoja 8-10dienu,bet NT rodo neigiama ir sia…
Ar jau pasidaret testą ?nes pas mane labai panašiai tik kad kraujo nėra
Gabijablenko parašė:
Ar jau pasidaret testą ?nes pas mane labai panašiai tik kad kraujo nėra
.....
jolitaVai parašė:
Ar matosi kas nors?
Aš matau
arba vaiduokliukas, arba išdžiūvimo linija
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai