vaidillute parašė:
Super straipsniukas: aiskiai isdestyti hadisai, nuomone tikrai argumentuota, matosi, kad sheikas tikrai turi logini mastyma.
As vietoj Taves tikrai ramiai miegociau, nes Tavo intencija tikrai nera kuurti kaip Alla.
Mano nuomone sutampa visiskai su jo, net pastebejimai apie nuotraukas ivairiu zmoniu kaip prezidentu...nu tikrai jos jau linkusios but haram![]()
Mano siustas straipsnis nu ryskiai parAnojinis![]()
Man tik liko vienas hadisas neaiskus, jog angelai neaplanko namu kur yra suo arba paveikslas
Bet jei vis dar nori isgirst kieno nuomone, as Tau siulau pasikalbet su LT imamu. Jis priklauso hanafi mokyklai kaip egiptieciai , tikrai turintis daug ziniu , ir manau, kad jis nera salafistasgale tum gyvai padiskutuoti su savo jau surinktais argumentais
Jus man pasakykit kuo suo nusidejo islamui? :)))) turim suni, maniskiui ne problema, bet jo draugai suauge vyrai bega i sona :)))))) ir ne vien del to kad zino kad negali liesti bet bijo paranoiskai, na man juokinga is vury muru azuolu matyti toki vaizda :))) ypac kai mano suo kaip katino dydzio :)))) zinau kad palietus suni, zmones turi labai gerai nusiprausti pries einant melstis ir t t... Nu nezinau man lygiai tas pat kaip ir su pragaru, nesuprantamas dalykas