Aviečių-uogienė parašė:
Geri tokie eksperimentai. Aš sykį šokoladinį pyragą iš kakavos ir burokėlių kepiau - na turiu pasakyti, kad vienas geresnių kada nors ragautų šokoladinių pyragų gav…
oo geras, gal receptą turite, įdomu pabandyti būtų
Aviečių-uogienė parašė:
Geri tokie eksperimentai. Aš sykį šokoladinį pyragą iš kakavos ir burokėlių kepiau - na turiu pasakyti, kad vienas geresnių kada nors ragautų šokoladinių pyragų gav…
oo geras, gal receptą turite, įdomu pabandyti būtų
Brekčija parašė:
Ir koks skonis? 🙂 ar skanu buvo? Jaučiasi pupelės?
ne, visai nesijaučia pupelių, aš pati ankštinių visai nemėgstu, tai man tikrai patiko, o vyrai irgi nesuprato iš ko, bananai jautėsi, dėjau 2 didelius, šakute sutriniau, tai dar kur ne kur gabaliukai jautėsi, ir su beatos kakava dariau, ji tokio kartumo duoda, tai tie skoniai tarpusavy derėjo, saldu-kartu
ar kartočiau, taip
mačiau brauni daro irgi su pupelėm, visai pabandyti įdomu būtų.
rožine parašė:
ne, visai nesijaučia pupelių, aš pati ankštinių visai nemėgstu, tai man tikrai patiko, o vyrai irgi nesuprato iš ko, bananai jautėsi, dėjau 2 didelius, šakute sutri…
Aha, esu mačiusi braunį su pupelėm, bet blynelių nesu dar mačiusi
aš tai mėgstu taip va vis įmaišyti ko nors sveikesnio, bet rezultatas ne visada skanus gaunasi
rožine parašė:
oo geras, gal receptą turite, įdomu pabandyti būtų![]()
Aha, pagal šitą gaminau:
https://www.lamaistas.lt/receptas/dregnas-sokoladinis-burokeliu-pyragas-39513
Retrospektyviai žiūrint, nesuprantu, kam tiek daug aliejaus reikia, bet man regis pyliau visą kiekį. Tačiau, kadangi labai karštai orkaitės kaitinti nereikia, tai dar galima naudoti kokybišką nerafinuotą aliejų su daug antioksidantų, polifenoliais, gerosiom riebalų rūgštim ir kaltės nejausti. ;) Aišku, jei gabaliukas, o ne pusė pyrago iškart suvalgoma 😜
Aviečių-uogienė parašė:
Aha, pagal šitą gaminau:
https://www.lamaistas.lt/receptas/dregnas-sokoladinis-burokeliu-pyragas-39513
oo reikės pabandyti
Brekčija parašė:
Aha, esu mačiusi braunį su pupelėm, bet blynelių nesu dar mačiusiaš tai mėgstu taip va vis įmaišyti ko nors sveikesnio, bet rezultatas ne visada skanus gaunasi …
na aš dabar vaikams kas rytą kokteilius ale plaku su avižų dribsniais, riešutais ir vaisiais, tai labai prilipo jiems, kad ten košė visai nesupranta
o energijos iki pietų pakanka geriau nei sumuštiniai.
rožine parašė:
oo reikės pabandyti![]()
Geeeras!! I blenderi idedat dribsnius,riesutus vaisius ir vandenuka ar ka?
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai