irmamas parašė:
palaukit....ir as jau nebeszusigaudau nieko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu vat kad, visos nebesusigaudo, o jinai turbut sedi prie kompo ir zvengia is musu
irmamas parašė:
palaukit....ir as jau nebeszusigaudau nieko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu vat kad, visos nebesusigaudo, o jinai turbut sedi prie kompo ir zvengia is musu
panicka parašė:
nu vat kad, visos nebesusigaudo, o jinai turbut sedi prie kompo ir zvengia is musu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gal greit gris Neringute.
as tai lauke buvau, vyrui technikos atveze tai issiprase kad kartu eitume apziure, tai patikekit kaip pavargu, nesuprantu nedaug vaiksciojau
o atrodo kad valanda sporto klube praleidau
indrut parašė:
gal greit gris Neringute.as tai lauke buvau, vyrui technikos atveze tai issiprase kad kartu eitume apziure, tai patikekit kaip pavargu, nesuprantu nedaug vaiksciojau
![]()
![]()
o atrodo kad valanda sporto klube praleidau
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu tau manau dabar gali but silpnumas toks, nuovargis jaustis .. priklauso ..
panicka parašė:
nu tau manau dabar gali but silpnumas toks, nuovargis jaustis .. priklauso ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blyn laiptais uzlipu pas save i kambari ir jau padusus
pizdu (atsiprasau uz issireiskima) ryt testa darysiuos gal bus ryskus? kaip manot?
indrut parašė:
blyn laiptais uzlipu pas save i kambari ir jau padususpizdu (atsiprasau uz issireiskima) ryt testa darysiuos gal bus ryskus? kaip manot?
![]()
![]()
![]()
manom manom, man tai asmeniskai labai patinka kai kitos darosi, o as pati kai nesulaikiu norimo rezultato tai kazkaip jau entuziazmas austa...
vitt parašė:
Tai kad neringa ir vyro šalia neturi, kad jau po 9 men gimdyti važiuotų![]()
nu sake lyg balandzio pradzioj ar vudury vaziuos jinai pas ji. ziurint kada jei mmm bus ir kaip su darbais. tai kiek cia jau ir beliko..
+- 1-2 prie tu 9
ir bus
vitt parašė:
Tai kad neringa ir vyro šalia neturi, kad jau po 9 men gimdyti važiuotų![]()
nu tai ji nuvaziuos pas ji
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai