IvetaAkvilė parašė:
Sveikos. Gal kuri susidūrusi su tokia situacija nuejau privačiais echo nes neramu nes testai laikosi vienodo ryškumo, nera visi kai ryškaus varianto. Pagal mm 6sav …
Aš su ta pačia problema: 2 nėštumai nutrūksta 6 sav.
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįIvetaAkvilė parašė:
Sveikos. Gal kuri susidūrusi su tokia situacija nuejau privačiais echo nes neramu nes testai laikosi vienodo ryškumo, nera visi kai ryškaus varianto. Pagal mm 6sav …
Aš su ta pačia problema: 2 nėštumai nutrūksta 6 sav.
Angieiam parašė:
Merginos, kada pastojote po nesivystančio?
Na aš papuoliau i ta laiminguju sarasa. 😊 turejau nesivystanti nestuma, nustojo vystitis 6sav . Gruodžio 26d. turejau isvalyma. Trys skirtingi daktarai sake kad kai sulauksiu pirmu mm galime vel planuoti. Na sulaukiau mm Sausio 28d. ir tiesiog nieko negalvodami,kad galiu pastoti taip greitai mums pavyko is pirmo sykio. 🙂 dabar man 6sav. laukiu kol gausiu vizito diena skanui o tada pamatysime ar viskas gerai 🙂
Sausainiukas23 parašė:
Na aš papuoliau i ta laiminguju sarasa. 😊 turejau nesivystanti nestuma, nustojo vystitis 6sav . Gruodžio 26d. turejau isvalyma. Trys skirtingi daktarai sake kad kai…
Reikia mums jusu virusiuko, kad ir mes tokios laimingos butume
-BD- parašė:
Reikia mums jusu virusiuko, kad ir mes tokios laimingos butume![]()
Jei tik galėčiau tai tikrai pasidalinčiau ☺️
Bruknė3 parašė:
Man irgi įdomu.. Pirma cikla praleidom, dabar įdomu kaip bus 🤔
Bruknė3 parašė:
Man irgi įdomu.. Pirma cikla praleidom, dabar įdomu kaip bus 🤔
Na, aš sausio pradžioje turėjau valymą, vasarį sulaukiau mm. Bet toks jausmas, kad irgi 1 mėnesį jau pražioplinom. Iš vis pirmos mm po to buvo labai skaudžios.. ir ov lyg stipriai jutau, bet sunku buvo susigaudyti, nes toks jausmas buvo, kad man ji vyksta visą savaitę. Vis maudeno pilvo apačią 🙂
Sausainiukas23 parašė:
Jei tik galėčiau tai tikrai pasidalinčiau ☺️
Sveikinu jus 😘 saugokite save ir savo žirniuką. Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir ramybės širdyje 😉
Angieiam parašė:
Sveikinu jus 😘 saugokite save ir savo žirniuką. Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir ramybės širdyje 😉
Ačiū jums! 😊😘 tikiuosi kad viskas ir bus tvarkoje 🙂
Angieiam parašė:
Na, aš sausio pradžioje turėjau valymą, vasarį sulaukiau mm. Bet toks jausmas, kad irgi 1 mėnesį jau pražioplinom. Iš vis pirmos mm po to buvo labai skaudžios.. ir …
Na mano ov po pirmų mm irgi buvo ilgesnė, bent man taip jautėsi. Bet vis dar turiu vilties kad uzkibo. Tik man nedarė išvalymo, jums suprantu darytas išvalymas.
Bruknė3 parašė:
Na mano ov po pirmų mm irgi buvo ilgesnė, bent man taip jautėsi. Bet vis dar turiu vilties kad uzkibo. Tik man nedarė išvalymo, jums suprantu darytas išvalymas.…
Taip. Bandė leisti pačiai išsivalyti, nes gydytoja matė, kad neblogai einasi, bet po antro vizito nusprendė nedelsiant daryti valymą..
Jums linkiu, kad būtų užkibę
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai