karapuznike parašė:
o as va su tokiu klausimeliuLT neesu dirbus visiskai,grizus is uzsienio jau nescia budama istojau i darbo birza,paskui pagimdziau,aisku ismoku jokiu negaun…
12 men
karapuznike parašė:
o as va su tokiu klausimeliuLT neesu dirbus visiskai,grizus is uzsienio jau nescia budama istojau i darbo birza,paskui pagimdziau,aisku ismoku jokiu negaun…
12 men
Jolanta-K@J mama parašė:
12 men
aisku.aciu
as su klausimu,nutraukiau dieninias studijas,turiu veiklos du mazamecius vaikus,esu issiemus individualius veiklos pazyma,jos darbingumas berods 25proc ar puse etato,db nepamenu. ar man reikia stoyt i birza,nes su tokiom pazymom daznas stovi birzoj del nesamu arba minimaliu pajamu arba del soc draudimo ?pajamos nulines mano,noreciau gaut kai bus laiak skudikio kraiteliui pinigelius,gine sake reik stovet darbo birzoj.ar tikri aman reik?o gal netycia zinot ar kas nors priklasuo is sodros jei dirbi su pazyma?
aisqu parašė:
as su klausimu,nutraukiau dieninias studijas,turiu veiklos du mazamecius vaikus,esu issiemus individualius veiklos pazyma,jos darbingumas berods 25proc ar puse etat…
Su IV nera nei 0.25 etato, nei 0,5 etato, kiek deklaruoji pajamu, kiek uzmoki mokesciu tiek to stazo ir pajamu ir turi.
Jeigu jus nevykdot veiklos, tai uzdarykit IV ir tada stosit i birza.
Jolanta-K@J mama parašė:
Su IV nera nei 0.25 etato, nei 0,5 etato, kiek deklaruoji pajamu, kiek uzmoki mokesciu tiek to stazo ir pajamu ir turi.
o tai kaip su del stazo?tai vis tiek as ji turiu,stazas tai nuo pajamu neporiklauso. nenoriu uzdaryt,kartais gaunu uzsakyma koki,o aplink maza ka,visokiu pavyduolou yra,nenoriu moket baudos del sudniekio kokio
aisqu parašė:
o tai kaip su del stazo?tai vis tiek as ji turiu,stazas tai nuo pajamu neporiklauso. nenoriu uzdaryt,kartais gaunu uzsakyma koki,o aplink maza ka,visokiu pavyduolou…
Su IV dirbant stazas skaiciuojamas nuo sumoketu mokesciu.
Jolanta-K@J mama parašė:
Su IV dirbant stazas skaiciuojamas nuo sumoketu mokesciu.
gal zinot kokia nuoroda ar kazka,kaip jis skaiciuojasi ar kokia skaiciuokle yra???
aisqu parašė:
gal zinot kokia nuoroda ar kazka,kaip jis skaiciuojasi ar kokia skaiciuokle yra???
Sodra.lt yra skaiciuokle.
Google ivedus irgi ismeta skaiciuokles.
aisqu parašė:
as su klausimu,nutraukiau dieninias studijas,turiu veiklos du mazamecius vaikus,esu issiemus individualius veiklos pazyma,jos darbingumas berods 25proc ar puse etat…
I birza jusu nepriims turint IV, draudima ligoniu kasoi pasidarykit.
aisqu parašė:
ir dar su klausimu,vis skaitau,bet visur skirtingai raso,kad neva kai vaikui sueina 18men tai darbo birza skaito kaip staza ir moka bedarbio pasalpa?cia teisybe ar …
Teisybe, bet reikia nutraukti veikla.
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai