milvide parašė:
Tik prisiminkit,kad isejus tokiu laiku i dekreta, lygiai tiek savaiciu sutrumpes jusu dekretas po gimdymo.
tai suprantama..man iki 20 rugsejo paskaiciuota jai 80 % imu..bet kaikada buna kad neturi kitos iseities.
milvide parašė:
Tik prisiminkit,kad isejus tokiu laiku i dekreta, lygiai tiek savaiciu sutrumpes jusu dekretas po gimdymo.
tai suprantama..man iki 20 rugsejo paskaiciuota jai 80 % imu..bet kaikada buna kad neturi kitos iseities.
Cany parašė:
As irgi uzkandziauju daznai, bet taso nors tu ka... dar i vemimas pripuole...
Laikykis mergyte,su pirmu ir antru nestumu vemiau ir as toliau negu akys mato,svoris netgi neaugo,o krito.Bet mazdaug nuo 4 men.tikrai buvo lengviau.
gusteleja parašė:
ar cia tikrai mama kalba tiesa?
Jei cia del skirtingu kraujo grupiu , tai nebijokit ir neskaitinekit ka kitos raso..
Sveikos mamytes dar kartą. Gal man kuri mamyte paaiškintu del isvykimo is lietuvos deklaravimo. Dukrai pasibaige paso galiojimo laikas ir galvojame daryti pasa cia ambasadoje. Taciau yra salyga kad turi deklaruoti su vaiku savo isvykima is Lietuvos. Tai klausimas ar vaikui deklaravus isvykima is lietuvos nebepriklausys Lietuvoje gydymas? Ar as taip pat prarasiu savo socialini draustuma, kuris dabar man priklauso Lietuvoje?
kristelis parašė:
Sveikos mamytes dar kartą. Gal man kuri mamyte paaiškintu del isvykimo is lietuvos deklaravimo. Dukrai pasibaige paso galiojimo laikas ir galvojame daryti pasa cia …
Jei issideklaruosit, visos soc garantijos turetu dingt
Lauritaaa parašė:
Laikykis mergyte,su pirmu ir antru nestumu vemiau ir as toliau negu akys mato,svoris netgi neaugo,o krito.Bet mazdaug nuo 4 men.tikrai buvo lengviau.
Kiek svorio tada priaugot?
Kaip tada maitinotes, kai vis vemdavot?
Su pirmu ir antru nestumu vemiau mazdaug iki 4 men.svoris krito,bet paskui kai nustojau vemti iki nestumo galo priaugau su visais mazdaug po 18 kg. Nebepamenu kaip maitinaus tada,nes mano dickiai jau dideli,daug laiko praejo.Su treciuoju tik pykino,nevemiau,gal tik koki viena kita karta.
As pradzioj vemiau.. tikrai baisiai.. niels nepadejo.. bei uzkandziavimas.. nei dziuveseliai prie lovos.. nei imbieriniai kokteiliai.. viska kas i burna iseidavo lauk.. svoris nukrito 7 kg.. ber dabar viskas gerai..pradejo svoris augti.. tiesiog net jeigu ir negalit nieko valgyt ar gerti vis tiek ta darykit.. su laiku praeis pykinimai ir viskas susitvarkys ;)
nejuly parašė:
Jei issideklaruosit, visos soc garantijos turetu dingt
Ir vaikui? Nors jis ir lietuvos pilietis?
Lauritaaa parašė:
Su pirmu ir antru nestumu vemiau mazdaug iki 4 men.svoris krito,bet paskui kai nustojau vemti iki nestumo galo priaugau su visais mazdaug po 18 kg. Nebepamenu kaip …
Nes man tai didziausias issukis ieiti i virtuve, nes zinau, kad reiks valgyti, o pykina nezmoniskai...
Gydytoja israse Postafen tableciu po 1 tabl.3 kart dienoj... Nzn ar jas gerti...
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai