AG_27 parašė:
Mes metus laiko zaidem su ov testais ir nepastojau. Po to uzmeciau reikala ir pastojau..bet pirma kart nesekmingai..
taip ir yra
irgi norit kad tarp vaikuciu butu nedidelis amziaus skirtumas?
AG_27 parašė:
Mes metus laiko zaidem su ov testais ir nepastojau. Po to uzmeciau reikala ir pastojau..bet pirma kart nesekmingai..
taip ir yra
irgi norit kad tarp vaikuciu butu nedidelis amziaus skirtumas?
Kuo daugiau save seku kuo daugiau suku galva tuo greiciau mano mmm pas mane atsoliuoja
ciklas buvo apie 36 dienas visada o db savo nelabuju sulaukiau jau anksciau ir ciklas sutrumpejo iki 31 cd is tikro net nzn kada db bus mano ov ir kiek ilgai truks naujasis ciklas, manau stebejimo negalesiu isvengti ... Praita cikla labai jutau kada arteja mano O
manau ir si cikla jausius... Lengviau tik bus del vienos priezasties- galva suksiu ne leliuko planavimu o Sventiniu uzduociu sukuryje nes reikia labai daug ka nuveikt o dar kaledinio darbo labai daug ir neturiu net savaitgaliu
gal tokiam darbymety ir leliukas greiciau ateis
Cukranendrė parašė:
taip ir yrairgi norit kad tarp vaikuciu butu nedidelis amziaus skirtumas?
![]()
Na labai noretusi,bet kaip bus nezinia
Noretume du panasaus amziaus ir viena jau taip sakant ant senatves:)))
Laila. parašė:
Kuo daugiau save seku kuo daugiau suku galva tuo greiciau mano mmm pas mane atsoliuojaciklas buvo apie 36 dienas visada o db savo nelabuju sulaukiau jau ankscia…
Tiesiog dazniau darykit nd ir stebet nereikes. Aisku jei ne visada leidzia galimybe tai kita kalba
AG_27 parašė:
Na labai noretusi,bet kaip bus nezinia![]()
Kazkafa ir mes taip galvojom bet liksim kolas ties dviais, nebent dvynukai bus
aisku dar kaip Dievas duos
AG_27 parašė:
Na labai noretusi,bet kaip bus nezinia![]()
tikrai labai saunus sumanymas ir geras planas
linkiu pasisekimo
O jus kazkoki buda naudojat gal? Ieskot gal kazkokio budo kaip prisisaukti savo mazaji stebukleli?
uoj Nd paskutini cikla buvo daug tikrai
jau manem kad sis ciklas mum bus sekmingas bet deja... nu toks vaizdas kad is auksciau kazkas nenori kad mes susilauktumem mazylio dar vieno
va net parodysiu grafikeli kuri pildziau
man jis toks zadantis buvo :/ tevu-darzelis.lt/rk32587@131103acd31
Laila. parašė:
uoj Nd paskutini cikla buvo daug tikraijau manem kad sis ciklas mum bus sekmingas bet deja... nu toks vaizdas kad is auksciau kazkas nenori kad mes susilauktume…
na matyt dar nelaikas
manasis vat tevu-darzelis.lt/rk65561@1311184305f tikiuosi temp nenukris
Cukranendrė parašė:
Tiesiog dazniau darykit nd ir stebet nereikes. Aisku jei ne visada leidzia galimybe tai kita kalba![]()
Noreciau ir as dvyniu
bet maza tikimybe labai jau
AG_27 parašė:
Noreciau ir as dvyniubet maza tikimybe labai jau
![]()
nebutu per sunku? vis gi pirmagymis dar maziukas
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai