ie.va parašė:
folis
Galiu jy gerti norit pastoti
ie.va parašė:
folis
Galiu jy gerti norit pastoti
Labas visoms, noriu patarimo Jusu, pirmas nestumas - 5 savaites, tyrimus pirma karta dariau penktadeni 03.24, tai buvo tokie HCG - 302.9 IU/I , o PRG - 93, 56 nmol/l; o snd tyrimus pakartojau 03.27, tai HCG - 1021 IU/I, o PRG - 69, 74 nmol/l....nemazai nukrito...pasiskambinau ginekologei, nes pas ja po keliu dienu tik, tai pasake, kad nieko vartoti nereikia, kad kiltu PRG, atseit pagal rekomendacijas dabar neskiria....kaip Jus manot??..nes tikrai labai neramu...
paryziete parašė:
Labas visoms, noriu patarimo Jusu, pirmas nestumas - 5 savaites, tyrimus pirma karta dariau penktadeni 03.24, tai buvo tokie HCG - 302.9 IU/I , o PRG - 93, 56 nmol/…
Kaip pagal toki nestuma, tai PRG geras, ne per mazas, ir pasvyruoti jis gali, tarkime, buvusiu menesiniu metu siek tiek pakrenta. Taciau jei jis ir toliau kris, tarkime zemiau 40-50 nmol, jau bus rizikinga. Todel reiketu kartoti tyrima po poros-keliu dienu, ar tebekrenta ar stabilizavosi. Ir jei tebekrenta, iskart naudoti kokybiska progesterona (t.y. geriau ne duphaston).
Morkele parašė:
Kaip pagal toki nestuma, tai PRG geras, ne per mazas, ir pasvyruoti jis gali, tarkime, buvusiu menesiniu metu siek tiek pakrenta. Taciau jei jis ir toliau kris, tar…
...na mano nuomone irgi tokia pati, pabadysiu pasidaryti po poros dienu...pasiziureti kaiip kinta...ginekologes nuomone atseit isvis jo tirti nereikia...ir jokiu vaistu vartoti niekas nesiulo kai jis mazas, dabar tokios rekomendacijos...
dar pabandysiu pasiklausti kitos ginekologes nuomones rytoj...o kokius vaistukus siulytumet naudoti jei kristu?
paryziete parašė:
Labas visoms, noriu patarimo Jusu, pirmas nestumas - 5 savaites, tyrimus pirma karta dariau penktadeni 03.24, tai buvo tokie HCG - 302.9 IU/I , o PRG - 93, 56 nmol/…
Beje, man 5 nestumo savaiteje prg buvo 42,93 nmol, tai toks jau skaitesi zemas ir iskart emiau vartoti papildomai progesterona. Tai jusu dar gerokai aukstesnis, taciau kaip minejau, svarbu stebeti, ar nebekrenta daugiau.
paryziete parašė:
...na mano nuomone irgi tokia pati, pabadysiu pasidaryti po poros dienu...pasiziureti kaiip kinta...ginekologes nuomone atseit isvis jo tirti nereikia...ir jokiu va…
Taip, kai kurios gines supranta prg reiksme ir jam krentant liepia naudoti prg (man liepe Zeba naudoti), o kiti kaip tik sako, kad nereikia jo stebet ir papildomai vartot. As tikiu tais, kurie sako vartot, jei zemas prg, o nestumas gerai auga
Jei kristu, geresni progesteronai yra utragestan, crinone, na dar gepretix skaitomas neblogas - bet geresni yra kur dedasi i maksti, nes geriau pasisavina. As pati naudojau crinone po 1 zvakute i maksti. Tik turekit omenyje, kad jei pradesit naudoti progesterona papildomai, tai jo staiga nutraukti negalima, nes vien staigus nutraukimas gali issaukti persileidima. Progesterono temuteje 237 puslapyje nare raimonduke112233 parduoda utragestan, jei prireiktu (ir jei ji tebeturi jo).
Morkele parašė:
Taip, kai kurios gines supranta prg reiksme ir jam krentant liepia naudoti prg (man liepe Zeba naudoti), o kiti kaip tik sako, kad nereikia jo stebet ir papildomai …
Aciu Jums uz informacija ir kad pasidalinate
mm nėra jau antra savaitė, iki šio laiko nt buvo neigiami, dabar atsirando vaiduoklis, pasidariau vėl nt, nes antra diena, maudžia pilva, bet kaip nėra mm taip nėra, šiek tiek svaigsta galva. Ar toms, kurioms buvo vaiduokliai, pasitvirtino jie? Ar vėliau testukai vis ryškėjo?
penelope123 parašė:
mm nėra jau antra savaitė, iki šio laiko nt buvo neigiami, dabar atsirando vaiduoklis, pasidariau vėl nt, nes antra diena, maudžia pilva, bet kaip nėra mm taip nėra…
beveik 2 sav nebuvo mm, testai neisryskejo, o galiausiai mm atejo
penelope123 parašė:
mm nėra jau antra savaitė, iki šio laiko nt buvo neigiami, dabar atsirando vaiduoklis, pasidariau vėl nt, nes antra diena, maudžia pilva, bet kaip nėra mm taip nėra…
Man vaiduokliaut pradejo 4d iki mm, o mm diena jau buvo ryskus II
cia su pirmu nestumu. Su antru dabar va dariau nt sestadieni, buvo balta balta. Siandien mm diena, bet ju nera kol kas
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai