Nepasiduodanti parašė:
Nu neištvėriau aš tų pilvo maudimų ir pasidariau nt. Nu ir žinoma baltas.
Nenusimink dar gal anksti.. 🫂🫂
Nepasiduodanti parašė:
Nu neištvėriau aš tų pilvo maudimų ir pasidariau nt. Nu ir žinoma baltas.
Tirė parašė:
Sveikos merginos, nedrąsiai jungiuosi į bandančiųjų laimę grupę 🙂 spalį buvau pastojusi, bet nuėjus į 12sav skaną pasakė kad nuo 9 savaitės nebesivysto.... už kelet…
Man po nėštumo krutinė niekad neskaudėjo jau va 3 metai + (iki nėštumo visad visad skaudėdavo ir gan stipriai). Dabar laukiuosi antro (tai krūtinės skausmas atsirado 6-7 dpo, tai iškart supratau, kad ‘yra’ 😀). Tikiuosi paguosiu, bet užkibo iš pirmo karto, tad manau tas nejautrumas nesusijęs 🫶🏼
Indriukas777 parašė:
Jums šiuo metu tiesiog reikia nueiti konsultacijai kad Jum viską papasakotų ir patartų ką dar galit padaryt. Nieks per galvą neduos ir per prievartą neapvaisins 😅 g…
Reik planuotis vizita. Nors vistiek noreciau,kad maniski dar isnagrinetu😁. Gal rastu ta problemyte kokia. Ir vizita planuotis tikrai ne per pms. Kaip pms taip pastebėjau,kad cia ateinu pasakotis😅
Orchideja@ parašė:
Nu 11 dpo ir aišku ne rytinis šlapimas. Neturiu iš ko rinktis kaip tik laukt. Tik lauksiu jau mm,nes spazmuoja nejuokais tai vieną tai kitą pusę,tai per vidurį....
Orchideja@ parašė:
Žinokit jei ir atsiras yra vaistai ir viskas praeinama. Šiandien kai buvau vizite paprašiau, kad gyd išrašytų vaistų kur daug merginų gėrė, nes kam kantitis tai tur…
Aha, žinau, tikiuosi neprireiks 😃 visada kažkaip mane tik papykindavo ir praeidavo, labiau su rugstim kovodavau, o šį kart matysim 😃 kokius vaistus nuo pykinimo būtent prašėt? Nes jų nevienas lyg yra. Nuo kai kurių sako vistiek pykina
coliuke21 parašė:
Man turbut snd 5 dpo. O gal 4. Nelabai seku si menesi dpo. Pradedu apsiraminti,kad naturaliai nera jokiu sansu. Uosviene patare nei negalvoti apie ivf. Dar viena gi…
Neklausykit nuomoniu apie ivf is tu zmoniu, kurie su tuo nesusidure. Nei jie zino kas tas ivf nei ka. Geriau su gydytojais sansus pasiskaiciuokit ir spreskit.
Maniosime parašė:
Aš apie planavimą nesakau niekam, žino tik šita grupė 😂 nes po to ir prasideda nuomonės kišimas kitų žmonių, aišku nieko blogo nelinki jie bet vistiek pasėja dvejon…
Irgi ivf planuojat? Mes is pradziu galvojom niekam nesakyti, bet man pasidare per sunku ir pasidalinau su keliom draugem.
Ritė parašė:
Neklausykit nuomoniu apie ivf is tu zmoniu, kurie su tuo nesusidure. Nei jie zino kas tas ivf nei ka. Geriau su gydytojais sansus pasiskaiciuokit ir spreskit.
Maniosime manau, kad turejo omenyje jog nepasakoja apie savo planavimą pastoti aplamai niekam kitam, apart šio forumo.
Mes tikim, kad jai pasiseks natūraliai 😃☺️🤞🏻
Ritė parašė:
As nuomones priimu, bet padarau vistiek savaip. Tai aisku,kad nieko nezino. Galvoja,kad pas maniski bedos,tai su svetima sperma darys😄. Nuuu as kazkaip save nuteiksiu, kad dar karta nuvažiuoti ir visko isklausineti.
coliuke21 parašė:
Turbut visa gyvenima kaltinciau save,jei as ivf daryčiau ir gimtų neįgalus vaikas. Nes,o ka,juk pati pasirinkau,kad tas vaikas ateitu. Vis dar dvejones del ivf. Buv…
Aisku bet kam gali gimti vaikas su problemom, bet daugiausiai pati gamta atrenka. Net ir darant ivf nei ka visi kiausineliai apsivaisina, ne visi apsivaisine isauga iki tinkamu kelimui ir net ikelus tik kazkur apie 50% kad bus teigiamas nestumo testas, na ir dar turi vystytis iki gimimo. Bet nera taip, kad va paims bloga sperma ir gausi nesveika vaika. Greiciausiai zus dar iki kelimo, jei kazkas stipriai blogai su genetika.
Ritė parašė:
Aisku bet kam gali gimti vaikas su problemom, bet daugiausiai pati gamta atrenka. Net ir darant ivf nei ka visi kiausineliai apsivaisina, ne visi apsivaisine isauga…
Geda sakyti,bet per pirma vizita klinikoj kai pasake kad tik ivf mums,toliau is to pasimetimo atrodo nuotrupom girdejau ka sako🤦♀️ . Turbut tikrai reik pakartotinai dar vaziuoti ir idemiai jau klausyti.
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai